Opinii

Premii și daruri pentru locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu

Luna decembrie, o lună prin excelență a bucuriei și a darurilor, a adus în atenția administrației publice locale a comunei Mihail Kogălniceanu diferitele categorii sociale care, la final de an, merită recunoștința întregii comunități.
În acest sens, Centrul pentru Tineret a fost gazda unui eveniment deosebit organizat de Primăria și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, care a propus comunității ”să pătrundă împreună în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și să-i onoreze pe cei care merită aprecierea localnicilor”. Primarul Ancuța Belu le-a urat cetățenilor sărbători fericite și La mulți ani. „Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de administrația locală și vreau să vă asigur că ne vom strădui să facem totul pentru a fi mândri că trăim în cea mai frumoasă comună”, a adăugat Belu.

În debutul evenimentului, elevii cu rezultate deosebite la învățătură au primit diplome și sume de bani cuprinse între 50 și 700 de lei.
De asemenea, veteranii de război au primit din partea primarului Ancuța Belu o plachetă omagială și suma de 500 de lei fiecare. Nici persoanele care și-au unit destinele cu mai bine de 50 de ani în urmă nu au fost uitate. Astfel, cuplurile ajunse la nunta de aur au fost, de asemenea premiate de reprezentanții administrației locale cu suma de 500 de lei și o plachetă omagială.
Tot în această lună, persoanele aflate în dificultate au primit din partea Primăriei pachete cu alimente, iar copiii comunei au primit mult-așteptatele pachete cu dulciuri. De asemenea, 29 de familii din comuna Mihail Kogălniceanu au primit în urmă cu câteva zile cheile noilor locuințe ANL.
Pe scena Centrului de Tineret din Mihail Kogălniceanu au urcat și sportivii Clubului Sportiv Comunal. Aceștia au fost răsplătiți pentru multele medalii cucerite la Taekwondo, atât pe plan național, cât și internațional. Alături de sportivi au fost premiați și antrenorii acestora fără de care performanțele Clubului nu ar fi fost posibile. Evenimentul a continuat cu muzică, dans și multe alte surprize.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top