Actualitate

Pregătiri de Paște în orașul Cernavodă

Pentru că se apropie Sărbătoarea Învierii Domnului, administrația locală a orașului Cernavodă pregătește în perioada 23-27 aprilie, în Piața „Faleză” din strada Canalului, un „Târg de Paște pentru vânzarea mieilor și a iezilor”. 

Sacrificarea la dorința cumpărătorului se va face la punctul de sacrificare a mieilor amenajat temporar în Piața Faleză, în perioada 23-27.04.2019, între orele 07:00-17:00 – cu marca de sănătate CT-8”, anunță reprezentanții administrației locale.

Punctul de sacrificare este autorizat de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța, iar asistența veterinară va fi asigurată de medicul Dr. Bujoreanu Cristian.

Toate sacrificările vor fi menționate în registrul de sacrificare, conform modelului înaintat de DSVSA Constanța”, se mai arată în comunicatul primăriei.

Nici persoanele aflate în nevoi nu au fost uitate în această perioadă. Primăria orașului Cernavodă, derulează începând cu data de 15 aprilie, ora 9:00, programul de distribuire a tichetelor sociale, conform Hotărârii de Consiliu Local numărul 78/17.03.2016, pentru Sfintele Paști. „Sunt invitați să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială toți beneficiarii de tichete, cu următoarele documente în original: actul de identitate și ultimul cupon de pensie”, este mesajul administrației locale.

Tichetele pot fi folosite de către beneficiari pentru achiziționarea de alimente de bază, medicamente, materiale igienico-sanitare sau alte produse de primă necesitate.

Printre beneficiarii acestor tichete se numără persoanele vârstnice care nu realizează venituri, pensionarii ale căror venituri nu depășește un anumit cuantum, persoanele de peste 60 de ani care beneficiază de venitul minim garantat, persoanele încadrate într-un grad de handicap ale căror venituri nu depășește un anumit cuantum lunar.

Tichetul social este un mecanism de acordare a unui sprijin material cu caracter social care asigură un acces restricționat la resurse și garantează că beneficiile sociale oferite pentru un anumit scop sunt folosite de beneficiari exclusiv pentru acel scop.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top