Ştiri

PDL Constanţa nu renunţă la referendumul pentru primărie

Gigi Chiru continuă campania împotriva primarului Mazăre.

Pe 1 septembrie a.c., şeful Partidului Democrat Liberal din Constanţa, Christian Gigi Chiru s-a aflat la Primăria oraşului, cu clepsidra în mână, pentru a-i cere actualului primar, Radu Mazăre,  demisia. Deoarece Mazăre nu se afla în primărie, angajaţii din subordinea acestuia nu i-au permis accesul liderului pedelist în incintă. Atunci a început, efectiv, strângerea de semnături, în faţa Primăriei, mai mulţi simpatizanţi ai PDL semnând pentru demiterea primarului Mazăre. De câteva zile, tinerii din PDL bat din uşă în uşă prin cartierele din Constanţa, oferind ocazia celor care nu au cunoştinţă de campania lui Gigi Chiru, să semneze „Lista pentru organizarea referendumului în vederea demiterii din funcţie a primarului municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre”.

Campania are şi reprezentare online, prin intermediul site-ului www.mazaredemis.ro. Pe 10 octombrie, 1349 de vizitatori îşi exprimaseră opţiunea cu privire la demiterea lui Radu Mazăre pe pagina de Internet a lui Chiru. Dintre aceştia 915, (68%) se declarau a fi de acord cu îndepărtarea lui Radu Mazăre, în timp ce restul de 434 (32%) de persoane au răspuns în favoarea edilului. Recent, Chiru şi-a făcut apariţia şi pe Facebook, creându-şi pagina „Constanţa merită mai mult”. Obiectivele declarate ale liderului PDL, Christian Gigi Chiru, sunt prezentate atât în scrisorile distribuite populaţiei, cât şi pe site-ul propriu. Acestea se referă la refacerea zonei peninsulare, ca zonă emblematică a oraşului, interzicerea construcţiilor pe spaţiile verzi, salvarea locuitorilor din blocurile de pe strada Traian, reducerea facturii la căldură cu până la 50%, prin reabilitarea sistemelor de termoficare, protejarea parcurilor oraşului, construirea unui cămin de bătrâni, construirea de parcări, scutirea sectorului privat de taxele locale caracterizate ca aberante şi de controale abuzive, reabilitarea falezelor, închiderea magazinelor de vise, atragerea de bani europeni, reabilitarea podului IPMC, etc.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top