Actualitate

Orașul Năvodari va avea serviciu de ambulanță

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, anunță că a semnat protocolul prin care dă în folosință cu titlu gratuit o clădire pentru funcționarea serviciului de ambulanță.

“Am semnat alături de domnului doctor Laurențiu Bădescu, protocolul de dare în folosință gratuită a clădirii în care va funcționa Serviciul de Ambulanță – Năvodari.

Este un nou mare pas pe care îl facem pentru a asigura năvodărenilor accesul la cele mai bune servicii medicale. Astfel, pe lângă o clădire modernă, Serviciul are la dispoziție și trei ambulanțe noi.
Țin să îi mulțumesc domnului doctor Laurențiu Bădescu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, năvodărean de-al nostru, pentru colaborare și sprijin în realizarea acestui proiect!

Sunt convins că aceste investiții, împreună cu deschiderea după mai bine de 30 de ani la Năvodari a unui spital, sunt foarte importante pentru dumneavoastră și pentru oraș”, a spus Florin Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top