Fără categorie

Niculae Dragomir, primarul comunei Ostrov (Constanţa):

Mi-aş dori ca adversarii mei să facă o campanie civilizată

Dezvăluiri: Candidaţi pentru al treilea mandat? De ce?
Niculae Dragomir: Candidez, sunt şi propunerea USL pentru alegerile locale de anul acesta, din iunie. Candidez pentru că este nevoie de continuitate pentru ca proiectele demarate să fie duse la bun sfârşit. O bună parte din ele nu sunt finalizate şi vreau să fiu cel care le inaugurează. Pe de altă parte, strategia mea de dezvoltare a localităţii Ostrov este gândită logic, conform unui plan ce trebuie urmărit pas cu pas, într-o anumită ordine. Una dintre investiţiile cu care mă mândresc este proiectul pe Măsura 322, care implică implementarea canalizării, construirea unui grădiniţe, asfaltarea unor drumuri şi construirea unui Muzeu al Satului.

Au consemnat Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

DZV.: V-a ajutat Guvernul în derularea proiectelor?
N.D.: Doar Consiliul Judeţean Constanţa m-a sprijinit în realizarea multor investiţii. Guvernul în schimb, după ce printr-o ordonanţă m-a anunţat că voi primi 20 de miliarde pe reabilitarea sistemului de apă, mi-a trimis doar un miliard.

DZV.: Ce le transmiteţi contracandidaţilor dumneavoastră?
N.D.: Multă sănătate şi să facă o campanie civilizată, asemenea mie. Indiferent de competiţia în care ne-am afla, nu trebuie să ne folosim de injurii pentru a ne jigni adversarii.

DZV.: Ce mesaj le transmiteţi localnicilor şi cum îi veţi convinge să vă voteze din nou?
N.D.: Nu trebuie să îi conving, ei trebuie doar să ştie că realizez totul după o strategie foarte bine pusă la punct, prin proiecte derulate în ordine logică. Le transmit să aibă încredere că ceea ce fac, fac numai pentru ei şi pentru binele lor, şi că le sunt alături, mai ales dat fiind faptul că le ştiu doleanţele.

DZV.: La un slogan v-aţi gândit?
N.D.: Să continuăm proiectele începute!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top