Opinii

Modernizarea comunei Sarichioi continuă

Comuna Sarichioi, cea mai mare comună din județul Tulcea, se află în plin proces de modernizare a infrastructurii. Reales pentru al treilea mandat, primarul Finoghen Vitali-Cristian are deja o agendă a proiectelor de dezvoltare a celor cinci sate care alcătuiesc comuna Sarichioi, Zebil, Enisala, Sabangia și Visterna.
În primul rând, edilul va continua lucrările începute, două proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), aparținând Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, aflându-se în derulare.

 

„Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi stație tratare ape uzate în localitatea Sarichioi” este primul proiect implementat pentru care se vor primi 143 mii lei. Un proiect asemănător, cu mult mai amplu, s-a derulat tot în Sarichioi în urmă cu câțiva nai, atunci valoarea investiției fiind de 2,4 milioane de lei. Celălalt proiect, „reabilitare drum comunal de acces în localitatea Visterna”, vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor din Vistena de a avea un drum modernizat pe care să poată circula în condiții optime. 1, 4 milioane de lei din valoarea acestui proiect vin de la Ministerul Dezvoltării prin PNDL.
Dar planurile privind dezvoltarea comunei Sarichioi nu se opresc aici. Primarul Finoghen Vitali-Cristian, ajutat de aparatul administrației publice locale de care dispune, lucrează la noi proiecte care să dezvolte infrastructura localităților atât în ceea ce privește partea rutieră (asfaltare de drumuri comunale), cât și modernizarea rețelelor de apă și canalizare.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top