Fără categorie

MISA se foloseşte de ÎPS Teodosie şi Andreea Marin într-un turneu național de promovare

Andreea Marin a fost prezentă la Constanţa, pe 7 mai, pentru lansarea campaniei intitulată „Preţuieşte viaţa”. Proiectul este susţinut de firma Dacia Plant, care comercializează medicamente naturiste. La eveniment a fost prezent şi Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.
Dacia Plant este deţinută de Radu Ionescu Heroiu, instructor de yoga în Braşov, membru de seamă al Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, care ţine legătura frecvent cu Gregorian Bivolaru, după ce acesta a fugit din ţară.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

Conform informaţiilor oficiale ale proiectului, campania girată de Andreea Marin cuprinde 14 oraşe din ţară şi se adresează mamelor şi copiilor. În cadrul evenimentului, participanţii pot participa la o tombolă unde pot câştiga produse Dacia Plant din gama „Îngeraşul”. Marele premiu este un sejur în Tabara naturii din judeţul Braşov (18 locuri, fiecare pentru un copil şi un părinte).
Practic avem de-a face cu simbolistica folosită de MISA la evenimentul „Săptămâna îngerilor”, organizat în fiecare primăvară în oraşele mari din ţară şi care este dedicat mamelor şi copiilor.

Proprietarul Dacia Plant îl vizitează frecvent pe fugarul Bivolaru, la Paris

Dacia Plant SRL Sebeş a fost înfiinţată în 2003 de cinci membri MISA. Între timp, structura acţionariatului s-a schimbat, iar în prezent firma este deţinută de Ianta Ioan Călin şi Ionescu Heroiu Radu, iar Ionescu Heroiu Traian este administrator (ultimii doi instructori de yoga în Braşov).
Ionescu Heroiu Traian este foarte cunoscut yoghinilor, pentru că a apărut în mai multe filme de promovare a MISA şi a taberei anuale de la Costineşti.
 Fratele său, Radu, A scris o carte despre „încercările spirituale” prin care a trecut în cadrul MISA. Cartea i-a fost publicată şi în Danemarca (în limba engleză) de către gruparea MISA din ţara nordică.
Mai mult decât atât, fostul avocat al lui Bivolaru, Mihai Rapcea ne-a relatat că, atunci când l-a vizitat pe Guru la Paris, în anul 2011, Ionescu Heroiu Radu era acolo: „În 2011 am mers la Paris pentru o discuţie în care să lămurim lucrurile, căci eu mă detaşasem de MISA şi scriam pe blogul meu unele lucruri care, probabil l-au deranjat pe Bivolaru. La discuţia cu Bivolaru a fost prezent, ca dintr-o întâmplare şi Heroiu. Chiar am avut o discuţie în contradictoriu cu Heroiu, care se lăudase în cartea sa că are puteri paranormale. I-am cerut lui Heroiu să îmi facă şi mie o demonstraţie a puterilor sale, dar el s-a eschivat”.

ÎPS Teodosie nu a ştiut nimic despre partenerii evenimentului

La deschiderea evenimentului din Constanţa a fost prezent şi Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, motiv pentru Andreea Marin să posteze pe contul său de facebook următorul mesaj: „Am fost onorată să deschid Caravana Preţuieşte Viaţa la Constanţa, având un oaspete neaşteptat: Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Întreaga sală a fost plăcut surprinsă de prezenţa sa”.
 Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Călin Gavrilaş, ne-a transmis că ÎPS Teodosie nu a ştiut cine sunt partenerii evenimentului: „Înalt Prea Sfinţia Sa a fost invitat telefonic la acest eveniment şi nu a avut niciun fel de informaţie legată de parteneri. Oricum, Arhiepiscopul Tomisului a fost prezent doar câteva minute, în deschiderea evenimentului şi a vorbit despre Maica Domnului ca model absolut de mamă”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top