Exclusiv

MISA lui Bivolaru investigată de procurorii din Uruguay. Suspiciuni de TRAFIC de persoane pentru ACTIVITĂȚI SEXUALE

Publicația „Telenoche” din Uruguay anunță că filiala sud americană a celebrei organizații românești MISA a intrat în vizorul anchetatorilor, în urma unei plângeri de trafic de persoane, formulată împotriva unui instructor de yoga de origine română.

Denunțătorul, scrie publicația din Uruguay, a reclamat faptul că instructorul român de la o academie de yoga din acest stat pregătea o excursie cu patru studente, în România, pentru a participa la o tabără de yoga organizată de MISA (cel mai probabil Tabăra Internațională de Yoga de la Costinești).

Autorităților din Uruguay li s-a părut suspect faptul că tinerelor femei care urmau sa călătorească în România li s-au cerut fotografii în diverse ipostaze, precum și teste pentru HIV, sifilis și alte afecțiuni sexuale. Procurorii din statul sud american spun că au existat suspiciuni că odată ajunse în România, tinerele ar fi urmat să participe la activități cu tentă sexuală, unde ar fi fost filmate pentru producții pornografice.

Conform sursei citate, pe 10 august 2018, justiția ar fi decis „închiderea granițelor pentru instructor timp de 180 zile și interzicerea apropierii sau comunicării cu unul dintre studenții care urmau să călătorească în România”. În prezent, procurorul a cerut ca ancheta să fie extinsă pentru încă un an.

Ziarul din Uruguay face și o scurtă prezentare a MISA și a mentorului său, Gregorian Bivolaru:

„Această mișcare a fost creată de către românul Gregorian Bivolaru în anii 1990. În prezent, el este unul dintre cei mai căutați oameni de către poliția europeană (Europol), deoarece are nouă capete de acuzare de abuz sexual și trafic de ființe umane. E căutat sub alertă roșie de Interpol din întreaga lume. El este, de asemenea, Ghidul spiritual al Academiei din Uruguay. MISA își continuă misiunea spirituală și are peste 35.000 de adepți în filiale situate în Europa și America de Sud”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top