Fără categorie

Maguay este premiată de către Microsoft Romania pentru performanţe deosebite în afaceri. Totodată, Maguay ajunge pe primul loc în Topul bucureştean al Firmelor

Maguay Impex

Bucureşti – 01 noiembrie 2011 - Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a primit de la Microsoft premiul „Best performance in DOEM top volume and business plan attainment in fiscal year 2011”, adică premiul pentru cel mai mare volum de vânzări Direct OEM şi pentru cea mai bună performanţă în realizarea obiectivelor din planul de afaceri pe anul fiscal 2011.

Premiul a fost oferit de reprezentanţii companiei Microsoft Romania, cu ocazia evenimentului Microsoft Club, care a avut loc în Bulgaria, în perioada 20 – 23 octombrie 2011.

Parteneriatul între Maguay şi Microsoft a devenit tradiţional pe piaţa IT&C din România. Ca integrator de soluţii complexe, Maguay beneficiază şi în acelaşi timp pune în valoare toate produsele software semnate de Microsoft, indiferent că este vorba despre binecunoscutele sisteme de operare Windows, sau de pachete software pentru productivit…

Maguay Impex Bucureşti – 01 noiembrie 2011 - Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a primit de la Microsoft premiul „Best performance in DOEM top volume and business plan attainment in fiscal year 2011”, adică premiul pentru cel mai mare volum de vânzări Direct OEM şi pentru cea mai bună performanţă în realizarea obiectivelor din planul de afaceri pe anul fiscal 2011.

Premiul a fost oferit de reprezentanţii companiei Microsoft Romania, cu ocazia evenimentului Microsoft Club, care a avut loc în Bulgaria, în perioada 20 – 23 octombrie 2011.

Parteneriatul între Maguay şi Microsoft a devenit tradiţional pe piaţa IT&C din România. Ca integrator de soluţii complexe, Maguay beneficiază şi în acelaşi timp pune în valoare toate produsele software semnate de Microsoft, indiferent că este vorba despre binecunoscutele sisteme de operare Windows, sau de pachete software pentru productivitate (am numit aici seriile Microsoft Office), sau software special de oricare alt tip.

“Parteneriatul între Maguay şi Microsoft a demarat în 2001. Treptat vânzările noaste de produse Microsoft au a crescut ca volum de afaceri şi în consecinţă a crescut şi nivelul de competenţă al Maguay, care astfel devine din 2007 Partener Direct OEM Microsoft. În prezent, Maguay deţine competenţele Microsoft Gold OEM şi Microsoft Gold Server Platform. Obţinerea acestui premiu reprezintă o confirmare a pozitiei de lider al producatorilor locali de sisteme de calcul, cu linii complete de PC-uri, notebook-uri şi servere marcă proprie” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Un alt premiu care vine să confirme statutul de lider ca producator de sisteme este cel oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Astfel, în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti pentru anul 2010, care a fost dat publicităţii într-un cadru festiv pe 27 Octombrie 2011, la complexul expoziţional Romexpo – sala Nicolae Titulescu, Maguay a primit Locul 1 la categoria Întreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”.

“Maguay a reuşit cu brio să işi păstreze ritmul în ultimii ani, în pofida mediului economic potrivnic, datorită a doi factori importanți: primul este păstrarea principiilor de business cu care am pornit la drum acum 14 ani (filozofia „lucrului bine făcut”, orientarea către client, oferirea de produse și servicii de înaltă calitate, construite cu cele mai noi tehnologii – bazate pe parteneriate cu cei mai importanți lideri mondiali ai tehnologiei IT), iar al doilea este rafinarea în timp a profilului companiei. Am pornit de la nivelul unui constructor serios și dedicat de sisteme de calcul marcă proprie și am ajuns acum la statutul de integrator de sisteme şi soluţii, statut care este confirmat de fapte de succes. Considerăm că avem o datorie de onoare către piața românească, în care am crescut și unde intenționăm să activăm mulți ani de aici încolo: aceea de a lăsa în urma noastră proiecte de referință, implementate și finalizate corect și complet, care să genereze efecte pozitive în societatea românească” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Despre Maguay

Maguay a realizat în 2010 o cifră de afaceri de 12,8 milioane euro.

Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea condiţiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Technology Provider Platinum, Microsoft Direct OEM și Microsoft Partner competenţele Gold OEM Hardware, Gold Server Platform şi Symantec Gold Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 şi este certificată de TUV Thüringen.
Maguay a obţinut in noiembrie 2008, eticheta ecologică europeană din partea Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, fiind prima firmă românească din domeniul IT care deţine această certificare, pentru toate notebook-urile şi sistemele produse.

În calitate de cel mai important constructor de sisteme de calcul sub marcă proprie din România, Maguay a furnizat de-a lungul anilor servere, PC-uri dektop şi PC-uri mobile către instituţii importante ale statului: MAPN, ANAF, SRI, Institutul de Tehnologii Avansate, Ministerul Educaţiei, Ministerul Sănătăţii, RAR şi către importante companii private din România cum ar fi Interbrands Marketing & Distibution, OBI Romania, MIC.RO, Vodafone, etc.

În calitate de integrator de sisteme informatice, proiectăm şi implementăm soluţii de optimizare şi consolidare a infrastructurii IT servere, storage, back-up şi arhivare; soluţii de colaborare şi comunicare unificată bazate pe tehnologiile Microsoft Exchange, Live Communication, Active Directory; soluţii de securizare şi protecţie a datelor; soluţii ERP, CRM.
În calitate de dezvoltator de soluţii, portofoliul nostru include soluţii de e-learning; soluţii de document management, portaluri de prezentare şi colaborative şi soluţii fleet management.

Maguay a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing & Distribution, Augsburg International, G4S/ Group for Securicor sau Conpet SA.
Maguay a fost un integrator IT în multe proiecte complexe, oferind soluţii atât hardware cât şi software, dar şi soluţii de tip ERP şi CRM.
Informaţii complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:
Eduard Pughin
Operational Manager Maguay
[email protected]
Tel: +40 21 210-3809
Fax: +40 21 210-0654

http://www.maguay.ro/

Cuvinte cheie:  Maguay  Microsoft  premiu  top 

Imagini

Maguay este premiată de către Microsoft Romania pentru performanţe deosebite în afaceri. Totodată, Maguay ajunge pe primul loc în Topul bucureştean al Firmelor
Maguay este premiată de către Microsoft Romania pentru performanţe deosebite în afaceri. Totodată, Maguay ajunge pe primul loc în Topul bucureştean al Firmelor

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top