Actualitate

Lucrările edilitare din Năvodari continuă, în ciuda pandemiei

Primăria orașului Năvodari continuă implementarea proiectelor edilitare, transmite primarul Florin Chelaru, care supraveghează toate fronturile de lucru.

Știu că unii ar prefera ca în această perioadă să nu se facă nimic, însă trebuie să facem eforturi pentru a continua dezvoltarea orașului! Sunt proiecte importante, atât de necesare orașului și năvodărenilor și mergem mai departe cu lucrările, a transmis primarul Chelaru.

Pe drumul spre Corbu și Platforma Industrială Midia-Năvodari se toarnă asfalt și se amenajează sistemul de colectare a apelor pluviale, proiect derulat cu fonduri europene. Va urma amenajarea pistelor de biciclete.

În Mamaia Nord se lucrează la amenajarea de străzi și trotuare, în zonele unde s-a finalizat introducerea sistemului de colectare a apelor pluviale. Va urma turnarea asfaltului. Proiectul prevede amenajarea întregii zone de litoral.

În noul cartier pentru tineri Midia Sat se lucrează la introducerea rețelei de alimentare cu apă și canalizare. Toată infrastructura întregului cartier se construiește de la zero: apă, canalizare, iluminat public și casnic, trotuare, străzi.

Se asfaltează parcarea amenajată lângă Centrul de Permanență și sunt continuate lucrările de redimensionare a străzii Albinelor, inclusiv construirea de noi trotuare.

Zilele trecute a fost finalizată amenajarea spațiului verde din zona Spitalului, după ce în urmă cu câteva luni s-au construit noi locuri de parcare lângă viitoarea unitate medicală. S-au montat rulouri de gazon și sisteme de irigații, urmând ca în perioada următoare să fie plantați arbori ornamentali și flori.

 

De asemenea, au fost finalizate amenajarea și asfaltarea parcării din dreptul blocului G Tașaul, cu cel puțin 30 de noi locuri de parcare pentru cetățenii din zonă. S-a asfaltat și strada Viilor, tronsonul pregătit anterior (între str. Mesteacănului spre str. Speranței).

Știu că toată lumea e îngrijorată, pe bună dreptate, din cauza problemelor cauzate de amenințarea coronavirusului, însă vă asigur că Primăria Năvodari ia toate măsurile posibile pentru a reduce riscul contaminării în orașul nostru, a mai spus Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top