Politic

Lucian Lungoci: Sărbători fericite tuturor!

1000 de zâmbete au ajuns pe fețele copiilor din județul Constanța în cadrul unei acțiuni organizate de PSD Constanța. Deputatul Lucian Lungoci afirmă că au fost momente frumoase pentru cei mici, dar și pentru toți cei care au participat la această acțiune.

„Nu poți să rămâi indiferent când un prichidel spune, cu tot sufletul lui curat, o poezie despre Moș Crăciun și, la final, îți urează Sărbători cu bine.
Nu poți să nu ai o lacrimă în colțul ochiului când o zvârlugă de fetiță te colindă, iar apoi te îmbrățișează și îți spune să-i mulțumești lui Moș Crăciun.
Am văzut zâmbetele copiilor, bucuria lor și, nu în ultimul rând, speranța din ochii lor! Și pentru toate acestea, Fabrica de Zâmbete rămâne deschisă, urmând să intre în acțiune și anul viitor.
Cu sprijinul colegilor mei am distribuit cadouri în opt localități ale județului: Amzacea, Aliman, Adamclisi, Chirnogeni, Comana, Cobadin, Ciocârlia, Topalu
Am plecat, apoi, către case, păstrând în suflete 1000 de zâmbete. Le mulțumim că ne-au primit în sufletele lor!
Mulțumim și celor din Corala Armonia pentru colindele care ne-au uns pe suflet!
Mulțumesc colegilor mei de partid din cele opt localități, pentru ajutor și implicare!
Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la aceste cadouri și celor care, într-o formă sau alta, au lucrat pentru Fabrica de zâmbete.
Sărbători fericite tuturor”, a transmis Lungoci.

Click aici pentru video!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top