Anunțuri

Lipsă apă în localitatea Anghel Saligny

În cursul zilei de 29 octombrie 2019, la nivelul sistemului de alimentare cu apă al localității Anghel Saligny, din județul Constanța, s-au constatat modificări ale parametrilor de turbiditate a apei potabile, determinate de colmatarea puțului pentru captarea apei de la mare adâncime.

Deși s-au luat măsuri suplimentare de tratare și filtrare a apei, pentru înlăturarea excesului de săruri și minerale, care produc o turbiditate crescută a acesteia, apa nu este propice consumului uman, putând fi folosită doar pentru uz menajer.

Pentru că prioritatea noastră este consumatorul, RAJA S.A. a decis sistarea furnizării apei către abonații din localitatea Anghel Saligny până la încadrarea acesteia  în parametrii de potabilitate.

 În vederea remedierii situației se impune forarea și echiparea unui puț nou pentru alimentarea cu apă de calitate a localității Anghel Saligny, investiție ce necesită timp.

Până la finalizarea acesteia, RAJA va asigura alimentarea cu apă a localității, pe termen determinat, printr-o lucrare provizorie. Astfel, reluarea apei către abonații afectați se va face în cursul zilei de vineri – 01 noiembrie 2019, începând cu ora 16.00.

Deoarece apa este una din nevoile primare ale oamenilor, pe timpul desfășurării lucrărilor, RAJA va asigura apa potabilă pentru locuitori prin intermediul unei cisterne amplasate în zona Primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top