Opinii

La Cernavodă începe distribuirea pachetelor sociale

Primăria Oraşului Cernavodă a început distribuirea pachetelor sociale din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).
Persoanele care vor beneficia de aceste ajutoare fac parte din categoria pensionarilor cu venituri de cel mult 450 de lei, şomerilor, persoanelor asistate social care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei şi ajutor social, persoanele cu handicap de gradele I şi II, persoanele fără venituri, sau ale căror venituri nete lunare nu depăşesc 450 de lei.

Nu mai puțin de 6476 de cutii cu alimente vor ajunge în casele a peste 2000 de beneficiari din Cernavodă. Fiecare pachet conţine făină albă de grâu (1 kg), mălai (2 kg), paste făinoase, ulei (2 sticle de 1 litru), zahăr (1 kg), conservă carne de vită, conservă pate de ficat de porc, conservă de pastă de tomate, orez, fasole boabe.
Pachetele se vor ridica personal de către beneficiari, de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Cernavodă, din strada Dacia nr.5, de luni până vineri, orele 08:00- 16:00, pe baza actului de identitate valabil.
Persoanele cu probleme locomotorii, care nu se pot deplasa pentru a ridica pachetele sociale, vor primi sprijin din partea reprezentanţilor D.A.S. Cernavodă pentru livrarea alimentelor la domiciliu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top