Opinii

Ideile şi norocul năvodărenilor – baza proiectului de succes al Primăriei Năvodari

Foaierul Casei de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari a fost, pe 29 noiembrie a.c., gazda primelor extrageri din campania „Ideea mea şi norocul tău”, iniţiat de primarul Nicolae Matei, un proiect unic la nivel naţional.
La începutul evenimentului, primarul Matei i-a informat pe cei prezenţi despre ce presupune proiectul şi ce trebuie să cunoască fiecare locuitor al oraşului Năvodari despre gratuitatea oferită de Primărie la facturile de energie termică.

Un articol de Ştefan KOSTOF

„Ţin să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături pentru promovarea acestui proiect. <Ideea mea şi norocul tău> este rezultatul unei bune colaborări între primar, viceprimar şi Consiliul local. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat înţelepciunea de a face pace în administraţia locală, Consiliul local şi oraş, să găsim înţelegere pentru orice iniţiativă dorim să promovăm în interesul cetăţenilor”, a declarat primarul Nicolae Matei înaintea extragerii primilor 300 de câştigători din cadrul proiectului.
Primul care a extras din cele două urne special amenajate şi în care au fost introduse tichete cu numele şi adresa celor 9.057 de abonaţi la sistemul centralizat de distribuire a energiei termice – a fost chiar primarul oraşului, Nicolae Matei.
După două încercări nereuşite cauzate de datoriile pe care cei doi abonaţi le aveau la plata facturilor, ceea ce este împotriva regulamentului stabilit şi atrage, din start, invalidarea, primul număr extras valid este 3.109, respectiv abonatul Lucia Botezatu, cu domiciliul în Bl.6 Chimie Ap. 10. Ea este prima care va beneficia de gratuitate la factura de căldură pe luna noiembrie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top