Politic

George Șișcu a participat la evenimentul dedicat Zilei Minorităților Naționale

Reprezentanți ai diferitelor etnii din Dobrogea s-au reunit pentru a transmite un mesaj de toleranță și armonie întregii țări, în cadrul Zilei Minorităților Naționale. Deputatul George Șișcu a participat la eveniment și a declarat:

„De Ziua Minorităților Naționale am participat la un eveniment deosebit și emoționant, la Biserica Greacă, Parohia Schimbarea la Față din Constanța, unde reprezentanți ai multitudinii de etnii din Dobrogea s-au reunit pentru o fotografie de grup și pentru a da un mesaj de toleranță și armonie întregii țări.

Diversitatea noastră culturală și etnică, specific dobrogeană, aduce cu sine o bogăție culturală și o înțelegere mai profundă a diferențelor și a valorilor comune. Ziua minorităților naționale este o ocazie pentru noi toți să celebrăm această diversitate și să ne încurajăm unii pe alții să înțelegem și să respectăm diferențele noastre.

Este important să încurajăm și să valorificăm diversitatea în toate aspectele vieții, deoarece ne aduce împreună pe toți, oameni cu experiențe și perspective diferite”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top