Actualitate

Festivalul Dichisʼnʼ Blues de la Tulcea, la ediția a șasea

Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, a participat marți, 30 august 2022, la conferința de deschidere a Festivalului „Dichisʼnʼ Blues”, ediția a VI-a.

„Vreau să felicit organizatorii pentru că la Tulcea se va desfășura o nouă ediție Dichis’n’Blues. Remarc faptul că, de la ediție la ediție, nivelul festivalului crește : participanți  tot mai importanți, public din ce în ce mai numeros,  o promovarea pe măsură. Se știe despre festival, se vorbește despre el  iar acest fapt este o dovadă a nivelului său superior dar, în același timp, este rezultatul unei activități susținute, făcută cu pasiune!  Vreau să îi felicit, de asemenea, pe toți cei care sunt parteneri oficiali sau neoficiali ai acestui eveniment. Datorită lor, evenimentul ce se va desfășura în primele zile din septembrie va fi unul important, mai ales din perspectiva mesajului pe care îl transmite. Cred că este important ca orice eveniment să transmită un mesaj și, inspirat de antevorbitorii mei, doamna Raluca Manole- director al festivalului, și colegul meu, Ștefan Ilie, cred că mesajul festivalului parafrazează o cunoscută zicală. Se spune că cine nu are istorie nu are viitor. Festivalul Dichis’n’Blues are o lungă și frumoasă istorie, are și viitor!

  Îi felicit încă o dată pe organizatori, cărora le urez ca cele 3 zile ale festivalului să le împlinească așteptările și să fie pline de satisfacție. Noi, finanțatorii, suntem bucuroși că am putut finanța un eveniment de anvergură dar pentru organizatori urmează 3 zile de muncă obositoare, cu provocări și situații care îi vor pune la încercare dar pe care sunt sigur că le vor depăși cu bine. Felicitări încă o dată pentru inițiativă, mulțumiri pentru ceea ce faceți și să ne vedem cu bine la festival!” a transmis vicepreședintele Huleni echipei de organizare.

Festivalului „Dichisʼnʼ Blues”, ediția a VI-a este un eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea ca parte a proiectului cu același nume, potrivit prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.

Începând cu data de 30 august 2022, vor fi organizate în cadrul proiectului  tabără de pictură pentru copii la Luncavița,  atelier de robotică în municipiul Tulcea,  atelier de muzică, demonstrație de gastronomie tradițională, lansare de carte,  expoziție foto și , mai ales, 3 zile de spectacol pe scena de pe Plaja Ciuperca, care vor beneficia de prezența unor artiști cunoscuți:  Florin Giuglea Trio, Berti Barbera&Nicu Patoi, Teodora Enache – Brody, Albert Castiglia, Mike Zito Big Band, Curtis Salgado.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top