Fără categorie

“Ei ne-au trimis la TAS, iar noi ii trimitem la BRUTARIE! MIHU SI GUFA LA BRUTARIE!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Steaua Sperantei Silistea a preluat idea sloganului bine cunoscut din presa centrala “Mitica si Sandu la BRUTARIE!”. La Constanta acesta are alte doua personaje controversate ale sportului rege, si anume, Guteanu Stere si Vasile Mihu. Pentru prima data in istoria fotbalului constantean, o echipa din liga a 4-a (anul trecut din liga a 5-a), se impotriveste sistemului ticalosit, comunist, si distrugator de performanta, al conducerii Asociatiei Judetene de Fotbal Constanta.  Vom continua sa va prezentam toate ilegalitatile, falsurile, abuzurile savarsite de acesta conducere, pentru ca informa toti membrii adunarii generale, dar si toti antrenorii, jucatorii, spectatorii, prin documente nu vorbe!

Manager Steaua Speranței Siliștea
Bogdan Ionuț Chiriță

Falsurile sunt din ce în ce mai întâlnite la AJF Constanţa

Pe 22 Martie am fost la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, pentru a solicita mai multe amănunte în legătură cu situaţia unui jucător, care este din 2010, trasferat la Steaua Speranței Siliștea, pe nume (x) având numărul de legitimaţie şi de fişă 17128. Anul trecut (în 2011), acesta a jucat aproape în toate etapele desfăşurate până în prezent, din cadrul ligii a 4-a, pentru CS Dacia Mircea Vodă… Verificând fişa jucătorului domnul Guteanu a constatat că este jucătorul Siliştei. Analizând şi fişele jucătorilor de la Mircea Vodă… ce credeţi? STUPOARE… acest jucător avea o altă fişă (un jucător are o singură fişă unde îi sunt trecute toate echipele şi perioadele unde a evoluat), dar această fişă era mai mult albă imaculată decât completată! Adică nu avea poza jucătorului, nu erau trecute echipele la care a mai evoluat, nu avea nici un fel de ștampilă, sau semnatură, avea decât două ștampile de vize anuale, în 2008 şi în 2012 şi numele acestuia. Mă întreb cum a avut drept de joc în competiţiile din 2011, mă întreb în bază carei legi, articol din regulament, domnul Petricu Traian a emis o altă fişă, (acesta este completată de el), cum a putut viza carnetele şi fişele lui Mircea Vodă şi Siliştea pe 2012, cum a încasat taxa de viză anuală de la ambele echipe pentru acelaşi jucător, cum domnul Guteanu a emis şi semnat al doilea carnet?…Menționez că jucătorul (x), are legitimaţia la Siliştea cu vize pe 2010, 2011, 2012! Sunt de cascadorii râsului aceste personaje deja celebre în a emite documente false! Mă întreb până când vor mai suporta umilinţă şi toate încălcările de regulamente conducătorii cluburilor constănţene? Clubul Dacia Mircea Vodă nu are nici o vină în acest caz, acest club fiind înşelat şi păcălit de conducerea AJF Constanţa.  Vinovaţi sunt cei care au emis aceste documente! Normal, dacă aplicăm literele regulamentului, CS Dacia Mircea Vodă ar trebui să piardă toate meciurile în care a jucat acest fotbalist (x) cu 3-0! Aceste „celule cancerigene” ale fotbalului constănţean, sunt vinovate, în frunte cu preşedintele Vasile Mihu, care nu este străin de aceste falsuri. Toate eforturile financiare ale echipei Dacia Mircea Vodă, dar şi toată munca acestei echipe, jucători, antrenori, manageri, sponsori, administratori de bază sportivă, sunt în acest moment șterse cu buretele din cauza acestor oameni incompetenţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top