Opinii

Două milioane de euro pentru 10 străzi din Murfatlar

Proiectul este susţinut cu bani europeni, prin Zona Metropolitană Constanţa

Prin Zona Metropolitană Constanţa, în oraşul Murfatlar vor fi reabilitate 10 străzi. Proiectul va fi susţinut cu bani europeni, suma investită fiind de două milioane de euro,  iar lucrările vor începe în scurt timp: “Momentan, încă se lucrează la amenajarea canalizării, în maximum o lună urmând ca lucrările să fie finalizate. În acest fel, după asfaltare, locuitorii din zonă vor avea acces la toate utilităţile şi condiţiile de bun simţ ce se impun într-o localitate care poartă titulatura de oraş”, a declarat Gheorghe Cojocaru, primarul oraşului.

Un articol de Andreea PAVEL

Deşi au mai fost primării care au aplicat pentru acelaşi proiect, doar administraţia locală din Murfatlar a reuşit să ajungă până în acest stadiu. Conform declaraţiilor edilului, în prezent, singurul proiect care a trecut de furcile caudine ale birocraţiei româneşti, este cel din Murfatlar. Primarul Gheorghe Cojocaru a precizat că vor fi asfaltaţi 2,8 km de drumuri repartizaţi pe 10 străzi, vor fi amenajate rigole carosabile, trotuare şi spaţii verzi. În cursul săptămânii trecute s-a desfăşurat şi prima vizită în teren, ca urmare a faptului că proiectul a fost declarat eligibil. “Următorul pas va fi să întocmim un raport pe care îl vom trimite către Ministerul Dezvoltării şi apoi va fi semnat contractul de finanţare. Sperăm ca în iulie să demarăm lucrările“, a conchis primarul oraşului Murfatlar.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top