Ştiri

„Deși susține ca familia să fie formată din bărbat și femeie- PSD a votat în Parlamentul European o rezoluție prin care i se impune și României acceptarea căsătoriilor homosexuale!”

Cei care au votat pentru ca familia să fie si o uniune de două persoane de același sex sunt: Corina Creţu, Ioan Mircea Paşcu, Daciana Sârbu (nevasta lui Victor Ponta),  Adrian Severin, Adriana Ţicău, Victor Boştinaru, de la PSD, asemenea tuturor socialiștilor din Parlamentul European.

 

Votul a fost dat la solicitarea unui europarlamentar comunist , italianul Giusto Catania care a supus la vot in Parlamentul European o rezolutie. Rezolutia Catania cere, printre altele, statelor membre UE “sa propuna recomandari pentru recunoasterea mutuala a legislatiei existente intre Statele Membre pentru a garanta ca libertatea de miscare in interiorul Uniunii Europene pentru cuplurile homosexuale se aplica sub conditii egale cu cele aplicabile cuplurilor heterosexuale”. Astfel, homosexualilor romani care se casatoresc in Olanda, de exemplu, li se vor recunoaste legal drepturile si in Romania. Rezolutia Catania a fost aprobata de Parlamentul European cu votul europarlamentarilor PSD pe 14 ianuarie 2009 si propune standardizarea statutului legal al casatoriilor homosexuale in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

PSD, sustinator al familiei homosexuale, asa cum am aratat mai sus, se trezeste astazi ca doreste modificarea Constitutiei in sensul definirii familiei ca uniunea dintre barbat si femeie. Demersul este demagogic si pur electoral pentru a da bine in fata romanilor. In realitate, mincinosii din PSD au sustinut inca din 2009 prin vot drepturile homosexualilor.

Cunoscand pozitia actuala a Bisericii Ortodoxe Romane fata de familie, ma intreb unde era aceasta cand PSD vota cu toate mainile sale din Parlamentul European pentru o familie formata din persoane de acelasi sex?
Avand in vedere ca incepe campania electorala si ca pe liderii PSD i-a apucat tocmai acum dorul de biserica, rog slujitorii Bisericii Ortodoxe sa stea deoparte de disputele politice, sa renunte la partizanate si sa se abtina de la a invita politicieni care sa vorbeasca pe la slujbe din fata altarului.
E spre binele Bisericii Noastre Strabune.

Daniel BĂLAN- consilier județean PNL Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top