Politic

Deputatul Anișoara Radu consideră că o soluție pentru perioada de criză ar fi asigurarea unui venit minim garantat

Parlamentarul tulcean Anișoara Radu atrage atenția asupra faptului că România riscă să fie lovită din plin de o puternică criză sanitară și economică la sfârșitul acestui an. Deputatul susține că pentru anumite categorii de români veniturile au scăzut substanțial, iar aceste categorii au nevoie urgentă de sprijin. Anișoara Radu vine și cu o soluție pentru această problemă: asigurarea unui venit minim garantat.

Mă întreb când va interveni un guvern responsabil și dacă nu va fi destul de târziu pentru că viața, sănătatea, nivelul de trai, educația, locurile de muncă, micile afaceri, firmele care privesc neputincioase cum se năruie toată munca de zeci de ani, pensiile părinților și bunicilor acestei națiuni, libertățile pentru care-au murit atât de mulți români, toate acestea contează cu adevărat. Acestea nu sunt procente într-un proces electoral pe care liberalii-l vor cât mai rapid finalizat pentru a avea toată puterea. Aceasta-i chiar viața de zi cu zi a românilor.
Conform tuturor previziunilor făcute de specialiști în domeniu, la sfârșitul anului criza ne va lovi din plin. Vorbim atât despre criza sanitară, și vorbim despre o puternică criză economică în sensul în care valul doi al pandemiei ar putea decima cea mai mare partea a IMM-urilor care deja resimt loviturile tot mai puternice pentru că multele promisiuni de sprijin ale guvernului liberal nu se regăsesc în realitatea cotidiană.
Asociații ale mediului de afaceri confirmă prognozele sumbre de la începutul pandemiei. Categoriile deja afectate de pandemie au nevoie urgentă de sprijin. Este clar că, pentru anumite categorii de români, veniturile au scăzut substanțial. O soluție pentru perioada de criză ar fi asigurarea unui venit minim garantat, așa cum a făcut și Spania, a declarat Anișoara Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top