Opinii

De Crăciun, copiii din comuna Pantelimon primesc pachete de la primărie şi de la investitori

Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, se pregăteşte să împartă pachetele de Crăciun pentru cei 328 de copii din localitate. Cadourile din partea administraţiei locale vor conţine dulciuri şi fructe: „Anul acesta am alocat 100 de milioane de lei vechi pentru cadourile copiilor.

Un articol de Andreea PAVEL

Vor primi fructe şi dulciuri, în total vreo 16 articole, toţi copiii din comună, de la grădiniţă şi până în clasa a VIII-a. Pe lângă pachetele pe care le vor primi de la primărie, copiii noştri vor primi pachete şi de la sponsori. Anul trecut, spre exemplu, au primit cinci pachete, toate consistente. Anul acesta vor primi cel puţin trei: de la noi, de la un investitor în energie eoliană şi de la o fundaţie”, a declarat primarul comunei Pantelimon. Pentru angajaţii primăriei veştile sunt aproape la fel de bune: „Din păcate nu le putem oferi prime, dar suntem mulţumiţi de faptul că un sponsor le-a asigurat norma de hrană, în valoare de 400 RON lunar, începând din decembrie 2010 şi până în prezent. Îi mulţumim şi sperăm să-i ţină Dumnezeu bunele obiceiuri”, a conchis Vasile Neicu, primarul localităţii Pantelimon.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top