Opinii

Cupa Recoltei, la Luncaviţa

După Festivalul Teilor, Festivalul Internaţional al Dunării şi alte evenimente inedite, la Luncaviţa a venit momentul organizării unei acţiuni sportive extrem de interesante. Primăria comunei tulcene, în frunte cu edilul Ştefan Ilie, organizează în zilele de 21, respectiv 28 octombrie, cea de a cincea ediţie a Cupei Recoltei la fotbal, pentru old boys. La întrecerea care va avea loc în Sala „Teoharie Coca Cozma” vor participa foşti jucători provenind din mai multe localităţi ale judeţului Tulcea, precum Luncaviţa, Rachelu, Văcăreni, Garvăn, Jijila, Măcin, Smârdan, Revărsarea, Isaccea şi Niculiţel.

Aceştia vor fi grupaţi în patru echipe (Partizanul Luncaviţa, Progresul Isaccea, Arrubium Măcin şi Sarica Niculiţel) care vor lupra pentru câştigarea mult doritului trofeu. Cu ocazia acestui eveniment sportiv, va fi inaugurată oficial şi Sala „Teoharie Coca Cozma”, numită astfel după cunoscutul jurnalist sportiv, născut în 1941, chiar la Luncaviţa, şi care a fost declarat cetăţean de onoare al comunei în urmă cu patru ani. La meciurile de old boys, programate în cadrul Cupei Recoltei au voie să participe foşti fotbalişti cu vârste de peste 35 de ani, fiind strict interzisă folosirea unor jucători activi, legitimaţi la FRF.. Pe data de 21 octombrie sunt programate două partide eliminatorii, după care, o săptămână mai târziu, după disputarea finalei mici şi a celei mari, se va stabili ierarhia finală a competiţiei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top