Opinii

Costume naţionale pentru Ansamblul de dans din comuna Grădina şi mese îmbelşugate de Paşte

Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina, a reuşit să aducă localitatea la un nivel sporit de dezvoltare, în doar un mandat. Infrastructura, instituţiile culturale şi de învăţământ, lăcaşele de cult, locurile de joacă pentru copii, au fost priorităţile de care primarul s-a ocupat în cea mai mare parte din mandat. Primarul şi-a dorit ca fiecare investiţie să fie realizată cu simţul răspunderii, iar calitatea lucrărilor să se ridice la standarde europene, drept pentru care a fost prezentă în teren de fiecare dată, pentru a verifica desfăşurarea proiectelor.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Cele mai recente achiziţii făcute de Primăria Grădina sunt reprezentate de costumele naţionale pentru copiii din cadrul Ansamblului de dans din localitate „Floarea din Grădina”. De asemenea, Gabriela Iacobici a cumpărat 11 echipamente (alcătuite din căşti, cizme şi costume speciale) pentru voluntarii din comună care intervin ori de câte ori este nevoie, în caz de incendii, inundaţii sau deszăpeziri. Nu în ultimul rând, administraţia locală a alocat fonduri necesare pentru asigurarea pachetelor de Paşte, pentru persoanele cu venituri reduse, din Grădina. Pachetele vor conţine trei litri de ulei, trei kilograme de zahăr, două kilograme de făină, o sticlă de vin, un cozonac şi prăjituri.

Numeroase investiţii finalizate

Printre cele mai recente realizări ale administraţiei actuale putem să enumerăm achiziţia unui teren de 3000 de mp şi a unei case, pentru extinderea cimitirului, reabilitarea acoperişului vechi al şcolii din satul Cheia şi construirea unui parc de joacă pentru copii, realizată cu sprijinul sponsorilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top