Actualitate

Continuă eliberarea domeniului public de construcții ilegale, la Mangalia

Primăria Mangalia continuă să elibereze domeniul public de construcții ilegale, dezafectate sau lăsate în paragină. Ieri au fost demolate două chioșcuri – construcții anexe la blocurile turn de pe strada Rozelor, ridicate pe spațiul verde (obturând vederea către mare) și rămase fără titlu de folosință, respectiv contract pe teren.

“Până să începem aceste acțiuni de igienizare, orașul era plin de asemenea dughene infecte pentru că primarii din anii ‘90 și 2000 au înstrăinat zeci de hectare de teren din patrimoniul municipalității, în schimbul voturilor și foloaselor personale. Desigur că astfel de manevre nu erau posibile fără concursul unor funcționari publici, care continuă să fie tributari intereselor personale, în detrimentul interesului public. Așa se explică și atacurile din mediul online, atunci când curățăm orașul de barăci, garaje, chioșcuri sau alte construcții insalubre, devenite focare de infecție. Îi asigur, însă, pe toți cetățenii de bună credință, cei mulți, care nu au primit chioșcuri, parcări și terenuri gratis de la Primărie, că voi continua să redau orașul locuitorilor săi, în pofida tuturor încercărilor de intimidare, dezinformare sau manipulare, venite din partea <privilegiaților> sau acoliților acestora, din aparatul administrației publice locale, unii chiar aleși locali”, a spus Primarul Municpiului Mangalia Radu Cristian.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top