Fără categorie

Constanța: Carte de condoleanțe deschisă la sediul PNȚCD în memoria Reginei Ana

Constănțenii pot să semneze în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei Ana la sediul PNȚCD Constanța. “Este o perioadă tristă pentru România. Suntem singurul partid monarhist și era firesc ca aici, în capitala Dobrogei, să existe o carte de condoleanțe în care constănțenii să-și scrie gândurile triste”, a declarat președintele județean al tărăniștilor, Adrian Țapliuc.

 

Adrian Țapliuc este și cel care a transmis primul, prin intermediul acestei cărți, un mesaj de condoleanțe Regelui Mihai și Familiei Regale.
Prezent la eveniment, președintele organizației municipale a PNȚCD, profesorul Gheorghe Caruțiu, a scris în cartea de condoleanțe: “suntem alături de familia regală în aceste zile triste pentru români și pentru România”.
Cartea va fi deschisă la sediul partidului din bulevardul Ferdinand, zilnic, între orele 10.00-20.00, până pe data de 9 august când o delegație PNȚCD Constanța o va înmâna Familiei Regale la București.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top