Opinii

Consilieri nevalidaţi la Tuzla, pentru că blochează proiectele primarului

Constantin Micu, primarul comunei Tuzla, a depus jurământul în faţa consilierilor, pentru ca mai apoi toţi să treacă la treabă, continuând proiectele din mandatul precedent, sau demarând altele. În acelaşi timp cu învestirile în funcţii ale primarilor au avut loc şi şedinţele de constituire a Consiliilor locale, validându-se şi consilierii locali.

Comuna constănţeană Tuzla este unul dintre exemplele în care consilierii care s-au opus proiectelor de dezvoltare a localităţii, în mandatul 2008-2012, au fost ”pedepsiţi” de echipa administrativă, nefiind validaţi. Primarul comunei Tuzla, Constantin Micu, a explicat faptul că nu au fost acceptate candidaturile uneperiştilor Marian Sărăcilă şi Liliana Serafim: „Aceşti consilieri au obstrucţionat activitatea Consiliului în mandatul trecut, motiv pentru care am refuzat validarea lor. Această problemă se va rezolva în instanţă“, a declarat Micu. Taner Raşit a fost ales viceprimarul localităţii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top