Opinii

Cogealac, în plin proces de modernizare

Comuna constănţeană condusă de Gheorghe Alexa se află în aceste zile în plin proces de reabilitare, din punctul de vedere al infrastructurii. Toamna a adus la Cogealac proiecte ambiţioase, menite să schimbe faţa localităţii şi să facă uitaţi anii în care implicarea în comunitate a fostelor autorităţi locale a lăsat de dorit. Noul primar a arătat că îşi respectă promisiunile făcute în campanie şi a demarat numeroase programe. Nouă săli de clasă au fost modernizate şi dotate cu mobilier modern, această investiţie fiind posibilă şi datorită bunei colaborări cu CEZ România, firmă care a scos din conturi peste 60.000 de euro.

Au fost deja pietruite nu mai puţin de cinci drumuri, în total 1,2 kilometri, drumurile de pământ de altădată fiind acum doar o veche amintire.
Primarul Alexa intenţionează ca până la sfârşitul acestui an să continue campania de asfaltare şi petruire, iar în 2013 toate străzile din localitate să fie reabilitate în întregime. Şi sediul primăriei, care stătea să cadă, a suferit modificări. Pe strada din faţa clădirii administrative s-a pus asfalt proaspăt pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi. La primărie s-au executat deja lucrări de termoizolaţie iar acoperişul clădirii a fost şi el schimbat în totalitate. În fiecare zi, angajaţii autorităţii locale execută lucrări de curăţenie şi toaletare a spaţiului verde.
În haine noi, comuna Cogealac se pregăteşte acum de sărbătoare. Pe 20 octombrie se celebrează Ziua Comunei, dar şi semicentenarul liceului din localitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top