Ştiri

Christian Gigi Chiru, candidatul ALDE la Primăria Constanta, susținut de Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a fost prezent la lansarea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru primăriile din Constanța. Alături de liderul județean al partidului, senatorul Mircea Banias și de senatorul Christian Gigi Chiru – candidatul la funcția de primar al municipiului Constanța au susținut o conferință de presă în care cei trei au explicat obiectivele partidului la alegerile locale din luna iunie.„Gigi Chiru are o experiență, este un luptător și a participat și la alte competiții, timp în care a căpătat și experiență, dar și-a făcut și un nume. (…) Nu numai că e cunoscut, dar mă bucur că are o aplicare către concret. Acțiunile pe care le-a întreprins, fie în plan politic, fie la nivelul proiectelor de anvergură socială l-au făcut foarte cunoscut. Când mă refer la proiectele politice, sigur că vorbesc în primul rând de proiectul pe care a reușit să-l promoveze cu Ziua Dobrogei”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE) despre candidatul la Primăria Constanța.

Un articol de Călin Gavrilaș

Nici atacurile la adresa Partidului Național Liberal nu au lipsit din discursul liderului bucureștean: „eu spun de multă vreme, PNL-ul este acum un partid care nu mai are nici un fel de busolă. Și dacă aș spune numai eu, probabil ați spune: „Dumneavoastră sunteți subiectiv, aveți poate motive”. Dar uitați-vă ce spun toți analiștii politici despre PNL. Vă spun acest lucru nu cu bucurie, ci cu tristețe, pentru PNL-ul care a fost un partid istoric, a rămas numai istoria. Un partid nu poate să trăiască numai din istorie, trebuie să trăiască și în prezent. Pe lângă faptul că au abandonat lumea și valorile liberale și s-au dus într-o zonă ambiguă, iată modul în care acționează actuala conducere, care face greșeală după greșeală. Și sigur că într-un fel, până la urmă, apele trebuie să se decanteze. În România suntem astăzi singurul partid autentic liberal”. Candidatul ALDE pentru Primăria Constanței, Christian Gigi Chiru, proaspăt înscris în partid, a declarat că este foarte bucuros că s-a alăturat proiectului ALDE în această campanie electorală, în care va pune accent pe nevoiele și preocupările constănțenilor. „Ambiția mea și a colegilor cu care am început să conlucrez extraordinar de bine este aceea de a câștiga Primăria Constanța, ca un reper principal al proiectului nostru administrativ și, din această perspectivă, ne propunem să renunțăm la atitudinea de a-i pune în discuție pe adversarii noștri politici, de a-i critica așa cum ne-am obișnuit de fiecare dată și de când am acceptat să mă alătur proiectului ALDE, accentul îl voi pune pe oameni, îl voi pune pe constănțeni, pe preocupările și pe nevoile lor. Mi-am luat ca sursă de inspirație modele importante ale Constanței, Anghel Saligni, Ionel Bănescu, pot să-i amintesc și pe contemporanii Gheorghe Hagi, Simona Halep, Simona Amânar și mulți reprezentanți ai Constanței care ne fac cinste și care sunt modele de urmat și mă alătur acestei liste de oameni valoroși prin umila mea implicare, dorind ca împreună cu noii colegi să generăm pentru Constanța proiecte care să dăinuie peste timpuri.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top