Opinii

Centru de echitaţie în comuna Lumina

Lansarea oficială – pe 1 mai

Pe 30 aprilie a.c., în comuna Lumina se va inaugura un centru de echitaţie care va fi deschis în fiecare zi. Programul în care pasionaţii de echitaţie se vor putea relaxa în noua locaţie este cuprins între orele 10:00 şi 18:00, iar sâmbăta, între orele 14:00 şi 18:00. Primăria Lumina, reprezentată prin edilul Dumitru Chiru, a achiziţionat şase cai de rasă alături de care se vor putea bucura de plimbare atât turiştii sosiţi în Lumina, cât şi constănţenii sau însuşi locuitorii comunei.

Un articol de Andreea PAVEL

Caii au fost cumpăraţi şi pentru transportul mai rapid al poliţiştilor locali, pe câmp, sau în timpul supravegherii turmelor de către aceştia. Iată că, abilitatea de care a dat dovadă administraţia locală a adus o a doua funcţie cabalinelor: recreerea celor care apreciază natura şi preferă să îşi petreacă timpul liber în aer curat. Centrul de echitaţie îşi aşteaptă clienţii începând cu data de 1 mai a.c., pe strada Crizantemelor, din comuna Lumina.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top