Politic

Bogdan Huțucă, despre impozitarea nunților: „Ar fi în stare să impoziteze și pomana porcului”

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a încept să solicite mirilor să declare toate relațiile economice pe care le-au avut cu firmele sau persoanele fizice care le-au furnizat servicii pentru nuntă. Pe formularele care deja au fost trimise în toată ţara sunt rubrici pentru nume, dar şi sumele achitate.
Deputatul liberal de Constanța, Bogdan Huțucă, a declarat că măsura guvernului este una disperată și demonstrează că nu mai dispun de nici un fel de resurse financiare.
„Vă spuneam acum câteva săptămâni să fiți atenți că Teodorovici și PSD vor veni după banii voștri, pentru că sunt atât de incompetenți încât nu le mai ajung nici măcar miliardele de euro împrumutate ca să-și acopere cheltuielile.
Ei bine, au început. Teodorovici vrea să impoziteze tot ce mișcă la nunți, botezuri sau zile de naștere. 
Ar fi în stare să impoziteze și pomana porcului, dar a avut grijă Daea să ne lase fără godaci. Așa că nu uitați de sfatul meu: atenție la buzunare că pesediștii au pus ochii pe banii noștri!”, spune deputatul liberal.
Vă solicităm informații despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăți Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile economice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prilejuite de celebrarea căsătoriei civile și religioase. În sensul celor de mai sus, completați declarația alăturată, cu privire la persoane/ societăți/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoașteți/ dețineți privind: formație muzicală; locație eveniment; servicii foto-video;”, scrie în adresa pe care tinerii căsătoriți o primesc acasă de la ANAF.

Actualitate

To Top