Fără categorie

Bază sportivă modernă în comuna Fântânele

Un nou proiect finalizat de primarul Gheorghe Popescu

Un teren de joc îngrijit, un altul destinat antrenamentului, tribune solide şi încăpătoare, o instalaţie de nocturnă, o parcare pentru autoturismele spectatorilor, vestiare, sală de mese, grupuri sanitare şi duşuri noi, toate acestea sunt doar o parte dintre elementele ce compun un nou proiect, recent finalizat în localitatea constănţeană condusă de edilul Gheorghe Popescu. Primăria Fântânele, ajutată de diverşi sponsori, a investit câteva sute de milioane pentru ridicarea unei arene sportive moderne, de care se pot bucura acum toţi membrii comunităţii. Principalul beneficiar al proiectului (în afara iubitorilor de sport din localitate) este echipa de fotbal Viitorul Fântânele, formaţie care evoluează în Liga a V-a a Campionatului Naţional de Fotbal. Duminică, 22 septembrie, echipa locală (încurajată de peste 200 de spectatori) a reuşit o victorie cu 2-1 pe teren propriu în faţa celor de la Pescarul Ghindăreşti, într-un meci contând pentru etapa a patra a competiţiei judeţene.

Un articol de Cristian CEALERA

Sportul, o prioritate

Partida a fost una curată, fără accidentări grave, atât de des întâlnite în fotbalul mic, iar fair-playul a fost cuvântul de ordine. Dincolo de rezultatul pozitiv, edilul Gheorghe Popescu s-a arătat extrem de mulţumit de modul în care echipa din Fântânele a evoluat. „A fost o victorie frumoasă şi un meci curat şi deschis. Am făcut eforturi pentru a creea condiţii cât mai bune pentru tinerii noştri, care iubesc atât de mult fotbalul. Am reuşit să facem toate aceste modernizări, pentru ca toţi copiii noştri să poată veni aici pentru a face sport. Baza este modernă, echipamentele noi, iar la fiecare final de meci, jucătorilor le oferim o bine-meritată masă. În ultimul an, am făcut tot posibilul ca aici să se poată desfăşura activităţi sportive în cele mai bune condiţii, iar tinerii din localitate ne-au răsplătit prin dăruirea şi ambiţia arătată în teren. Aşa am ajuns să avem acum o echipă competitivă, cu 22 de jucători, o echipă care a crescut foarte mult în ultimul timp şi care iată, a început să obţină şi rezultate pe măsură” a mai declarat primarul Gheorghe Popescu, la rândul său un împătimit al fotbalului. Lucrările de la arena din Fântânele nu se vor opri însă aici. Primăria intenţionează să acopere tribunele şi să finalizeze împrejmuirea totală a arenei, cu garduri de sârmă îndeajuns de înalte, pentru a nu lăsa vreun balon rătăcit să ajungă pe străzile comunei. Fonduri se găsesc cu greutate, dar potrivit edilului Popescu, atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva, poţi reuşi. Viitorul Fântânele nu îşi propune ca în acest an să atace promovarea în liga superioară dar toţi jucătorii din echipă sunt decişi să evolueze meci de meci, la cel mai înalt nivel posibil.

Primarul din Ghindăreşti nu a putut evita înfrângerea echipei sale

„Pata de culoare ” a meciului de la Fântânele a fost primarul comunei Ghindăreşti, Adrian Vartolomei, care nu s-a mulţumit să îşi încurajeze elevii de pe margine, ci chiar a intrat în teren ca jucător. Edilul a jucat pentru echipa Pescarul doar în cea de a doua repriză şi a luptat de la egal la egal cu mai tinerii săi adversari, demonstrând că în ciuda vârstei (şi a unei diete probabil nu tocmai foarte sportive), are aceeaşi ambiţie, talent şi determinare, pe care le avea şi în tinereţe. Vartolomei le-a dat de furcă fundaşilor din Fântânele, dar nu a putut schimba soarta partidei. Primarul din Ghindăreşti a fost însă aplaudat la scenă deschisă de galeria formaţiei gazdă, suporterii din Fântânele apreciind eforturile şefului echipei adverse. Pentru Pescarul Ghindăreşti, eşecul de la Fântânele a fost primul din acest campionat, după două victorii şi un egal, înregistrate în acest sezon.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top