Opinii

Auditul de la Primăria Agigea a scos la iveală numeroase nereguli

În urma raportului de audit intern efectuat în Primăria localităţii Agigea de către o firmă privată au ieşit la suprafaţă o serie de ilegalităţi.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Astfel, s-a constatat lipsa unor documente contabile şi a unui registru de corespondenţă intrări-ieşiri, documente care să ateste predarea acestora către compartimentele Primăriei, iar documentele depozitate în cadrul arhivei nu sunt structurate şi selecţionate pe categorii, tipuri de documente şi vechime. Raportul mai arată şi faptul că nu există dovada depunerii la Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale a documentelor ce au depăşit termenele de păstrare. În acest timp, primarul Cristian Cârjaliu a făcut o serie de verificări a stării asfaltului de pe cei 31 de kilometri de stradă din comună, a inventariat numele şi gropile. Au fost demarate şi procedurile pentru construcţia unei grădiniţe cu opt săli de clasă, iar Poliţia Comunitară a primit 10 noi posturi, în total fiind 25. Au fost introduse cele 422 de loturi de casă pentru tineri în intravilan, au inceput intabulările (aproximativ 25 pe săptămână), iar până la data de 1 septembrie se vor obţine o parte din autorizaţiile de construcţie.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top