Actualitate

Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela, în vizită la Consiliul Județean Constanța

Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela, Alfredo Alfonso Torrealba, primarul comunei Ucrainca din Republica Moldova, Ion Crivoi, însoțiți de către primarul comunei Horia din județul Constanța, Gigel Sava, s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre întărirea relațiilor de colaborare între administrațiile locale și dezvoltarea de proiecte comune, importanța investițiilor străine, dezvoltarea infrastructurii, a schimburilor comerciale și a turismului.
„A fost o onoare pentru noi să primim astăzi vizita unui diplomat precum domnul Alfredo Alfonso Torrealba, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela, a domnului Ion Crivoi, primarul comunei Ucrainca din Republica Moldova, însoțiți de către domnul Gigel Sava, primarul comunei Horia din județul Constanța. Principala temă de discuții a fost întărirea relațiilor de colaborare între administrațiile locale și dezvoltarea unor proiecte comune. Întâlnirea a fost amicală însă, în cadrul discuțiilor am punctat importanța investițiilor străine, dezvoltarea infrastructurii, a schimburilor comerciale și a turismului. Ne dorim să implementăm proiecte de impact pentru județul Constanța și cred că, indiferent de domeniul abordat, experiența altor state în situații similare poate fi extrem de utilă pentru administrația locală. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm, din nou, în județul Constanța”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top