Actualitate

A început reabilitarea unui drum ce nu a mai fost reparat din 1970

Au demarat lucrările de reabilitare a DJ 222 pe tronsonul Grădina – Râmnicu de Sus – hotar Județul Tulcea, drum ce nu a mai fost reparat din 1970. Aceste lucrări fac parte din Programul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța pentru anul 2019 și sunt finanțate în totalitate din bugetul Consiliul Județean. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și administratorul special al RAJDP, Lucian Lungoci au vizitat sectorul de drum la care au început lucrările și Cariera Cheia.


„Știu că printr-o infrastructură rutieră bună contribuim real la dezvoltarea județului Constanța. Astfel facilităm legăturile între localități, schimburile comerciale, dar și impulsionarea turismului în regiune. M-am asigurat că avem la dispoziție și materialele necesare reabilitării drumurilor, precum și cele necesare mixturilor asfaltice, iar cariera de piatră de la Cheia reprezintă unul dintre furnizorii esențiali ai Regiei.


Sunt preocupat de modernizarea infrastructurii rutiere, iar reabilitarea tuturor drumurilor importante ale județului reprezintă unul dintre obiectivele mele principale. Astfel, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța ne asigurăm că traficul se desfășoară în cele mai bune condiții”, a spus Marius Horia Țuțuianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top