Actualitate

Concurs pentru proiectul de amenajare a Falezei din Tulcea

Partea de construcție a falezei Tulcea a fost scoasă la licitație și, dacă nu vor exista contestații, probabil într-o lună se va decide câștigătorul, iar pană la iarnă vor începe lucrările, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.
„Pentru că îmi doresc să vă implic, pentru că știu cât de mult ne dorim cu toții o faleză modernă și pentru că vă apreciez feedback-ul, vom lansa un concurs de idei și de soluții până la finele anului pentru amenajarea acesteia.
Avem nevoie de expertiza arhitecților, dar cred că implicarea unui număr cât mai mare dintre voi este și ea extrem de importantă – îmi doresc, astfel, o consultare publică activă cu implicarea unui număr cât mai mare dintre voi.
Sunt deschis ideilor, sugestiilor dumneavoastră pentru remodelarea falezei pentru că înseamnă imaginea județului nostru, înseamnă Delta Dunării și dezvoltarea turismului”, a mai spus Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top