Actualitate

Primăria Mangalia a oferit pachete de Paște familiilor nevoiașe

Cu ocazia sărbătorilor pascale, primarul Radu Cristian a oferit, împreună cu colegii de la Direcția de Asistență Socială (DAS) din cadrul primăriei Mangalia, cadouri familiilor nevoiașe.

„În pragul Sărbătorilor Pascale, ne dorim să facem cât mai mulți oameni fericiți prin gesturi care să vină din suflet și să se îndrepte către cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru. Astfel, în Săptămâna Patimilor, am vizitat câteva familii pe care viața le-a supus la grele încercări, pentru a le dărui cele necesare pregătirii unei mese de Paște: miel, ouă, cozonac, dulciuri și sucuri. Poate este puțin, însă pentru aceste familii bucuria și emoția au fost imense când ne-au văzut, atât pe mine, cât și pe colegii de la DAS. Vom continua să monitorizăm toate cazurile cu probleme din oraș și să facem tot ce ne stă în putință pentru a le îmbunătăți nivelul de trai. Tuturor familiilor pe care le-am vizitat în această perioadă și nu numai, le doresc un Paște Fericit, cu bucurie și liniște sufletească, cu sănătate și armonie, alături de cei dragi!”, a spus primarul Radu Cristian.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top