Opinii

9,2 milioane de lei investite în extinderea rețelei de canalizare a orașului Hârșova

În cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), printre proiectele noi pe care Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene le va finanța se află și cinci investiții ale orașului Hârșova. Astfel, în perioada următoare, după semnarea contractelor de finanțare și scoaterea la licitație publică a proiectelor, vor fi demarate lucrări de infrastructură.

Cele cinci proiecte selectate prin PNDL sunt: extindere rețea canalizare (9,2 milioane de lei), extindere Grădiniță cu orar prelungit „TIC-PITIC” (520 mii lei), extindere Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” – Școala cu clasele I-IV (500 mii lei), mansardare Școală Gimnazială nr. 1 (520 mii lei), asfaltare străzi (8,8 milioane de lei).
Referitor la primul proiect finanțat cu cea mai mare valoare, extindere rețea canalizare (9,2 milioane de lei), Primăria Hârșova a anunțat că a identificat 25 de străzi care nu sunt racordate la rețeaua de canalizare.
De asemenea, administrația locală, coordonată de primarul Viorel Ionescu, solicită cetățenilor să anunțe dacă mai sunt și alte străzi care ar avea nevoie de o rețea de canalizare. ”Pentru mai multă acuratețe, vă rugăm să ne semnalați, dacă pe lângă aceste străzi care sunt prezentate în tabel, mai sunt și altele care nu sunt racordate la rețeaua de canalizare”, se arată în mesajul primăriei.
Iată lista străzilor propuse pentru extinderea rețelei de canalizare: Gropilor, Cășăriei ( de la blocurile ANL la DN2A), Mărășești, Venus (tronson Lunii – Transilvaniei), Câmpului, Dobrogei ( tronson Gheorghe Doja – Danubiu), Telegrafului, Școlii, Canaralei, Neptun, ion Cotovu (fundătura), Văratic (Ferma 1), Voroneț (Ferma 1), Pescarilor – Vadu Oii, Plopilor – Vadu Oii, Vulturului – Vadu Oii, Alee – Vadu Oii, Luntrei – Vadu Oii, Salcâmului – Vadu Oii, Nufărului – Vadu Oii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top