Fără categorie

700 de liceeni romani vor castiga incredere in fortele proprii participand la Leadership Autentic

Bucuresti, 1 noiembrie 2011 – 700 de liceeni din Romania vor face primii pasi in leadership in anul scolar 2011 – 2012 participand in cel de-al treilea sezon Leadership Autentic, un program dezvoltat de Fundatia LEADERS. Cursurile adresate tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani sunt gratuite si urmaresc sa incurajeze initativa tinerilor romani si asumarea responsabilitatii pentru viitorul lor.

image

Noua editie Leadership Autentic se va desfasura in peste 25 de licee din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Craiova, Constanta, Targoviste, Moinesti, Berca si Buzau. Lista completa a liceelor beneficiare va fi actualizata pe parcursul anului scolar pe site-ul www.leadershipautentic.ro. Participarea in programul Leadership Autentic este gratuita si se face pe baza de selectie. Pentru a se numara printre participantii programului in anul scolar 2011 – 2012, candidatii trebuie sa urmareasca informatiile online despre liceele selectate si sa c…

Bucuresti, 1 noiembrie 2011 – 700 de liceeni din Romania vor face primii pasi in leadership in anul scolar 2011 – 2012 participand in cel de-al treilea sezon Leadership Autentic, un program dezvoltat de Fundatia LEADERS. Cursurile adresate tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani sunt gratuite si urmaresc sa incurajeze initativa tinerilor romani si asumarea responsabilitatii pentru viitorul lor.

image

Noua editie Leadership Autentic se va desfasura in peste 25 de licee din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Craiova, Constanta, Targoviste, Moinesti, Berca si Buzau. Lista completa a liceelor beneficiare va fi actualizata pe parcursul anului scolar pe site-ul www.leadershipautentic.ro. Participarea in programul Leadership Autentic este gratuita si se face pe baza de selectie. Pentru a se numara printre participantii programului in anul scolar 2011 – 2012, candidatii trebuie sa urmareasca informatiile online despre liceele selectate si sa completeze formularul de participare: http://www.leaders.ro/programe/leadership-autentic/roinscriete.

Odata cu dezvoltarea celui de-al doilea nivel programul Leadership Autentic se va dezvolta pe parcursul a doua saptamani de training, un total de 28 de ore de curs. Nivelul doi va fi asadar dedicat tehnicilor de comunicare si de lucru in echipa. Cursul cuprinde atat parti teoretice, cat si practice. Metodele de predare sunt adaptate grupului de varsta si cuprind tehnici de problem solving si vorbire in public.

„In 2011, echipa noastra a avut un an plin. Am crescut si am redefinit programul tinand cont de noile nevoi exprimate de liceeni. Am adaugat un nou nivel in program, aprofundand tehnici practice de comunicare, vorbit in public si lucru in echipa. Primul nivel al programului se va concentra in continuare pe aspecte generale legate de conceptul de leadership iar nivelul superior va adresa aspecte mai aplicate,” explica Adina Ghita, coordonatorul programului.

Trainerii din programul Leadership Autentic sunt formati in spiritul LEADERS si au o experienta considerabila in dezvoltarea si livrarea acestui program. In noul sezon, echipa de traineri a programului formata din Madalina Vintu si Elena Paslaru va fi completata de Adelina Maria, membru in cadrul Fundatiei LEADERS, coordonator al programelor LEADERS School si LEADERS Academy.

Leadership Autentic se desfasoara doar cu sprijinul companiilor care investesc in educatia tinerilor iar principalii sustinatori ai programului sunt Petrom si BRD Groupe Société Générale. Leadership Autentic este un program dezvoltat de Fundatia LADERS care a fost implementat in peste 22 de licee din tara, depasind pragul de 1000 de participanti in anul scolar 2010 – 2011.

LEADERS Romania este o organizatie devotata promovarii conceptului de leadership in Romania. LEADERS Romania ii sustine pe tinerii romani sa fie responsabili, capabili si inovatori, astfel incat sa contribuie la evolutia intregii societati. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Mai multe informatii puteti afla accesand www.leadershipautentic.ro

Contact:

Adina Ghita

Program Director

Leadership Autentic

LEADERS Foundation

142, Mihai Eminescu, apt 2, 2nd district Bucharest

Phone: 0723.250.356

E-mail: [email protected]

Web: www.leadershipautentic.ro

Nume: Valentin Ionescu Valentin Ionescu
Companie: Fundatia LEADERS
E-mail: [email protected]
Website: http://www.leaders.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top