Politic

Deputat Lucian Lungoci, membru al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură: Lucrurile nu se întâmplă peste noapte!

Deputatul Lucian Lungoci, membru al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, anunță că Alternativa Techirghiol, drumul care va asigura circulația fluentă către sudul litoralului se află la finalul etapei de documentații tehnice și avize. Lungoci afirmă că există finanțare pentru acest proiect, iar vara viitoare vor avea loc licitațiile de proiectare și execuție.

”În cadrul ședinței Comisiei de transport și infrastructură din Camera Deputaților, la care au fost prezenți și au răspuns la întrebări reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, au fost abordate și teme legate de județul Constanța, precum și de regiunea Dobrogea.
Referitor la Varianta Techirghiol, drum care va asigura circulația fluentă către sudul litoralului, este aproape finalizată etapa de documentații tehnice și avize. Cel mai probabil, în vara anului viitor vor avea loc licitațiile de proiectare și execuție, urmând să se intre, apoi, pe parcursul normal de execuție.
La fel de normal este și să transmitem informații corecte, iar din acest punct de vedere vreau să precizez: lucrurile nu se întâmplă peste noapte!
IMPORTANT este că există finanțare și că nu sunt impedimente, existând toate avizele necesare!
În privința podul de la Brăila, lucrare de excepție din toate punctele de vedere, este evident că este importantă și folosința acestuia pentru noi constănțenii și nu numai.
Concret, trebuie să avem și drumul expres Brăila-Tulcea-Constanța! Este obligatoriu ca acest drum să fie executat, pentru că astfel se va realiza coridorul de transport Dobrogea – Moldova!
În 2016, moment la care a fost realizat master planul general de transport al României, drumul expres Brăila-Tulcea-Constanța era preconizat a se realiza până în 2031.
La acest moment, având podul de la Brăila aproape gata, este obligatoriu ca termenul să fie devansat.
IMPORTANT Reprezentanții Ministerului Transporturilor, prezenți la comisie, au anunțat că termenul a fost devansat cu 4 ani, drumul fiind preconizat a se realiza până în 2027”, a transmis Lungoci.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top