Menu

Cum evită deputatul Zaharcu Neviser prohibiția la pescuit: prinde crapul gata congelat Recomandat

PSD-ista îl omagiază pe facebook pe fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Voronin 

Se spune că fiecare popor are conducătorii pe care îi merită, dar în privința deputatei de Tulcea Zaharcu Neviser această afirmație este cel puțin o obrăznicie. Spre deosebire de Neviser, cetățenii pe care îi reprezintă știu când este perioada de prohibiție la pescuit. Zaharcu Neviser, în schimb, habar n-are. Sau, mai rău, nu îi pasă! Merge cu familia și prietenii pe malul Dunării, întinde masa, grătarul și, surpriză, cetățene, se apucă de pescuit. Cel puțin asta rezultă dintr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook unde, pe 20 mai, Zaharcu Neviser afișează fotografii din care răzbate o veritabilă stare de bucurie și relaxare în jurul undiței de care stă agățat un pește, probabil mirat că a găsit un ac în perioada de prohibiție.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

 

La observația pertinentă a unui utilizator de facebook, că este perioadă de interdicție la pescuit, Neviser răspunde ironic: Unii și-au păstrat în congelator. La câteva comentarii mai jos, un alt utilizator pune problema campării în zona Deltei Dunării, camparea fiind în acest moment interzisă. Deputata Zahar Nevisercu, o specialistă în problematica Deltei Dunării, dă un răspuns din categoria dacă nu-l poți convinge zăpăcește-l și aruncă în discuție niște ipoteze fantastice în care apar dușuri, curent electric și, probabil, un crap congelat. Întrebarea firească ar fi: cât de bine cunoaște de fapt Neviser legislația privitoare la Delta Dunării? Pentru că ori nu o cunoaște, ori nu o aplică, ori amândouă.

"Tăriceanu a primit premiul Cel mai mare gunoi al României"

În sfârșit, Neviser, spuneam, este o foarte prolifică postacă pe Facebook. De curând chiar, ne-am amuzat împreună cu ea când a preluat un articol de pe un site de satiră (Times New Roman), în care colegul și aliatul Tăriceanu era tăvălit nițel printr-o baie de epitete din care nu lipseau cuvinte ca: gunoi, mizerabil, ticăloșie, prost etc.
Dar, pentru ca tabloul deputatei Neviser să fie complet, aceasta îi aduce un omagiu fostului preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin, la ziua acestuia de naștere. Să ne înțelegem, Voronin este unul din cei mai siniștri șefi comuniști care au condus vreodată o țară după 1989, de numele lui se leagă slugărnicia faţă de Rusia lui Putin, precum şi abuzuri și hoții care au tras înapoi o națiune întreagă. Întrebarea firească ar fi: la ce nivel rezonează deputata PSD cu personalitatea lui Vladimir Voronin? Dar, dacă tot veni vorba, să nu-i uităm pe nemuritorii Hitler (30 aprilie), Stalin (18 decembrie) și, de ce nu, Pol Pot (19 mai).

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate