Menu

Ce interese blochează dezvoltarea turismului în Măcin Recomandat

Orăşelul tulcean se poate lăuda însă cu două semafoare... perfect inutile.

Interesele aleşilor locali sunt uneori mai presus decât interesele comunităţilor pe care le reprezintă. Este şi cazul conslierului local Niţă Cătrună de la Măcin.
Cătrună prestează de mai mulţi ani ca instructor auto în Măcin. Potrivit declaraţiilor de avere disponibile (situl oficial al Primăriei Măcin are o listă incompletă a declaraţiilor de avere şi interese), consilierul Cătrună raportează în 2009, 2010 şi 2014 venituri din această activitate.

Surse din Primărie susţin că în urmă cu câţiva ani un investitor a dorit să construiască o pensiune turistică în Măcin. Pentru o zonă în care turismul este încă timid, în ciuda potenţialului oferit de Parcul Naţional Munţii Măcin şi de Dunăre, această iniţiativă ar fi fost un bun început. Din păcate, terenul identificat de posibilul investitor se află în vecinătatea poligonului unde Cătrună îşi face orele de conducere (foto dreapta). Proiectul a fost respins!
Cătrună se poate mândri însă şi cu realizarea unei investiţii în Măcin. E vorba de două semafoare și un sens giratoriu, pentru ca elevii şcolilor de şoferi să poată susţine proba practică pentru permis chiar în Măcin. Faptul că aceste semafoare sunt instalate la o intersecţie de străduţe dintr-un cartier de case unde traficul e aproape de zero are, probabil, o însemnătate mai mică... Practic aceste semafoare nu funcţionează decât atunci când sunt susţinute examene pentru permisul auto, în rest fiind simple obiecte de decor.
Aruncând o privire pe siteul Registrului Comerţului am observat că Niţă Cătrună a figurat ca asociat în trei firme, dintre care: SC Lux Simi şi PFA Cătrună D. Niţă. Ocupat probabil cu şcoala de şoferi, consilierul nostru a uitat să declare aceste societăţi în declaraţiile de interese, comiţând, în acest mod fals în declaraţii.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate