Menu

VIDEO: Smerenie de PREOT: De la Trabant la Jaguar, Audi, Mercedes și casă de 1 milion euro pe malul mării

“Să nu credeți acuma că dacă bogăția este așa de blamată, sărăcia ar fi vreun merit. Nu, pentru că de multe ori sărăcia încurcă mai mult. Încurcă mai mult pentru că te face invidios, te face irascibil, te face neîngăduitor, te face imposibil, îți trimite niște frustrări că ai da, dar nu ai de unde. Așa că nici nu știu ce e mai rău: să fii bogat sau să fii sărac?!”, spunea părintele Marius Moșteanu într-o predică.

Citeşte mai departe ...

Polițistul care l-a băgat pe poarta din spate la IPJ pe Teodosie a devenit slujitorul Domnului!

Anul trecut, în luna octombrie, toată lumea privea cum pentru prima dată în istoria BOR un ierarh vine la sediul poliției pentru a semna în condică, fiind pus sub control judiciar. Dar, Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, nu a venit ca orice inculpat, ci a intrat pe poarta din spate a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, ajutat fiind chiar de unul dintre polițiștii plătiți să se asigure că în curtea poliției nu intră persoane străine. Dar, pentru agentul Gheorghe Carmocan, IPS Teodosie nu era deloc o persoană străină.

Citeşte mai departe ...

Telenovelă de Oltina: Protopopul Marin Cloșcă are o relație amoroasă cu o fostă elevă?

Comunitatea din comuna constănțeană Oltina are, de ceva vreme, un subiect inedit de bârfă. Se pare că părintele lor paroh, Marin Cloșcă (57 de ani), trăiește o intensă poveste amoroasă cu o mai tânără femeie M.C. (30 de ani) care, în urmă cu vreo 17 ani i-a fost elevă.
Povestea este confirmată chiar de către soția părintelui, apreciat cadru didactic în localitate, fost director al școlii. Coana preoteasă a postat pe Facebook mai multe mesaje primite de la presupusa ”amantă” supărată foc. Într-unul dintre ele, M.C. îi spunea soției înșelate: 
„Ești chiar idioată! Intri peste el. Nu înțelegi că pe mine mă iubește? Întreabă-l dacă nu crezi… Pe lângă iubire, în momentul de față ne leagă ceva mult mai puternic”. Oare ce?
Pentru oamenii din Oltina, păstoriții preotului Marin Cloșcă, telenovela ce-l are ca actor principal pe slujitorul Domnului este de notorietate. Se pare că relația acestuia cu M.C. dateaza de doi-trei ani, oamenii susținând că cei doi chiar au un apartament în Constanța unde ar trăi împreună.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate