Menu
Prev Next

Polițistul care l-a băgat pe poarta din spate la IPJ pe Teodosie a devenit slujitorul Domnului!

Anul trecut, în luna octombrie, toată lumea privea cum pentru prima dată în istoria BOR un ierarh vine la sediul poliției pentru a semna în condică, fiind pus sub control judiciar. Dar, Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, nu a venit ca orice inculpat, ci a intrat pe poarta din spate a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, ajutat fiind chiar de unul dintre polițiștii plătiți să se asigure că în curtea poliției nu intră persoane străine. Dar, pentru agentul Gheorghe Carmocan, IPS Teodosie nu era deloc o persoană străină.

Citeşte mai departe ...

Telenovelă de Oltina: Protopopul Marin Cloșcă are o relație amoroasă cu o fostă elevă?

Comunitatea din comuna constănțeană Oltina are, de ceva vreme, un subiect inedit de bârfă. Se pare că părintele lor paroh, Marin Cloșcă (57 de ani), trăiește o intensă poveste amoroasă cu o mai tânără femeie M.C. (30 de ani) care, în urmă cu vreo 17 ani i-a fost elevă.
Povestea este confirmată chiar de către soția părintelui, apreciat cadru didactic în localitate, fost director al școlii. Coana preoteasă a postat pe Facebook mai multe mesaje primite de la presupusa ”amantă” supărată foc. Într-unul dintre ele, M.C. îi spunea soției înșelate: 
„Ești chiar idioată! Intri peste el. Nu înțelegi că pe mine mă iubește? Întreabă-l dacă nu crezi… Pe lângă iubire, în momentul de față ne leagă ceva mult mai puternic”. Oare ce?
Pentru oamenii din Oltina, păstoriții preotului Marin Cloșcă, telenovela ce-l are ca actor principal pe slujitorul Domnului este de notorietate. Se pare că relația acestuia cu M.C. dateaza de doi-trei ani, oamenii susținând că cei doi chiar au un apartament în Constanța unde ar trăi împreună.

Citeşte mai departe ...

”Să nu furi”, porunca încălcată de pr. Rusu Nicolae, consilierul Mitropolitului Ardealului - Hoţie la Teologie (II)

În numai patru ani (2010-2014) Facultatea de Teologie din Constanța a dat României peste 110 doctori, iar ritmul s-a menținut și în perioada următoare. Prin comparație vedem că, în același interval de timp, teologia din Iași (instituţie de tradiţie) a consacrat doar 33 de doctori! Ca să ne convingem de „înalta” calitate a studiilor doctorale constănțene, conduse acum de Arhiepiscopul Teodosie Petrescu (el însuși acuzat de către procurorii DNA de fals), am decis să analizăm o serie de lucrări. Așa cum ne așteptam, am descoperit doctorate plagiate, fapt ce demonstrează că școala doctorală de teologie din Constanța nu este altceva decât o FABRICĂ de scos doctori, pe bandă rulantă. Desigur, nu ne așteptăm la măsuri din partea conducerii Universității ”Ovidius” sau a Comisiei de etică, organisme care nu sunt străine deloc de practicile oamenilor îmbrăcați în sutane.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate