Menu

Deputatul George Vișan- intervenție în Parlament adresată Ministrului Energiei privind criza apei calde din Constanța

În ședinta din Plenul Parlamentului din ziua de 2 octombrie a.c deputatul PSD Constanța, George Vișan a avut o intervenție în care îi solicită Ministrului Energiei, domnul Anton Anton soluționarea de urgență a situației de criză în care sunt puși constănțenii prin sistarea furnizării apei calde.
Deputatul social-democrat îi atrage atenția acestuia că ministerul pe care îl conduce este acționar unic la Electrocentrale Constanța și este necesar să se implice în rezolvarea neîntarziată a situației revoltătoare pentru cetățenii municipiului.

“Primăria Constanța, Consiliul Local, cat și Radet Constanța au întreprins toate acțiunile necesare menținerii în funcțiune a CET Palas și au căutat mereu soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă Electrocentrale Constanța, prin achitarea sumei de 584 milioane lei chiar dacă prestațiile începand cu 2014 pană în prezent s-au situat în jurul sumei de 573 milioane.

Domnule Ministru în calitatea dumneavoastră de acționar unic la Electrocentrale Constanța ați fost informat cu privire la această măsură extremă de a sista furnizarea agentului termic către constănțeni începand cu 27 septembrie a.c lăsand fără apă caldă mai bine de 150000 cetățeni? Ținand cont de importanța furnizării energiei termice și că suntem în pragul sezonului rece doresc să vă întreb care sunt măsurile avute în vedere pentru rezolvarea imediată a situației prezente dar și care sunt planurile concrete de retehnologizare și eficientizare a Electrocentrale Constanța?”

În interpelarea sa, Vișan punctează și managementul defectuos al actualului consiliu de administrație în gestionarea acestei situații de criză.
“Domnule Ministru care sunt criteriile de evaluare a performanței consiliului de administrare al Electrocerntrale Constanta și ce proiecte de retehnologizare a unității de producție CET Palas au fost prinse în planul de management? CA-ul Electrocentrale Constanța întreprinde acțiuni de PR trimițand scrisori către clienții Radet în loc să fie preocupat de identificarea unor soluții tehnice si fiabile care să prevină această situație critică.”

În încheierea intervenției sale, deputatatul constănțean îi solicită ministrului să prezinte public măsurile pe care le are în vedere în privința actualului consiliu de administrație, inclusiv demitarea membrilor acestuia pe fondul lipsei de responsabilitate și viziune în rezolvarea problemelor existente ale Electrocentrale Constanța.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate