Menu

Senatorul Ștefan Mihu va fi prezent la congresul CECCAR - "vom discuta realizările de la ultima noastră întâlnire precum și proiecte și planuri de viitor"

În perioada 28-29 septembrie a.c. se va desfășura cea de-a XXII-a ediție a Congresului Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Evenimentul reunește aproximativ 500 participanți de la nivel național și internațional, membri CECCAR, ai instituțiilor de reglementare și ai mediului de afaceri.

Vicepreședintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, senatorul Ștefan Mihu întâmpină cu optimism și interes participarea la dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul congresului. “Congresul profesiei contabile din România, un eveniment cu tradiție ne oferă prilejul de a discuta multe probleme de importanță deosebită pentru viața economică.O mare parte dintre subiectele dezbătute s-au concretizat în strategii de dezvoltare a profesiei contabile în țara noastră.Împreună cu membrii Corpului din întreaga țară dar și alături de invitații din afara granițelor țării vom discuta realizările de la ultima noastră întâlnire precum și proiecte și planuri de viitor” a precizat senatorul Mihu.

Gândirea integrată, globalizarea și tehnologia sunt câteva dintre subiectele ediției din acest an.Despre aceste teme de discuție, senatorul Mihu declară: “CECCAR în calitate de organism profesional se preocupă de dezvoltarea permanentă a competențelor profesionistului contabil care să îi permită furnizarea de servicii la un nivel de calitate ridicat.Vremurile însă se schimbă.Trăim în era digitalizării și globalizării. Pentru a susține și promova practicile profesionale riguroase, CECCAR trebuie să țină pasul cu noul context economic bazat pe tehnologizare.Sperăm ca la această întâlnire să identificăm noi abordări pentru sintetizarea și prezentarea datelor și informațiilor cu o expertiză modernă, fiabilă și transparentă.”

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate