Menu

Deputatul Bogdan Huțucă: „românii au de suferit din cauza răfuielilor din interiorul partidului de guvernământ”

Bătălia politică din interiorul principalului partid de guvernământ, PSD, este apreciată de Bogdan Huțucă, deputat PNL, ca fiind periculoasă pentru cetățenii României.
„Milioane de oameni, cetățeni ai acestei țări, comunități întregi au de suferit în mod direct din cauza răfuielilor din interiorul partidului de guvernământ. Guvernul a devenit principala armă prin care Liviu Dragnea terorizează nu doar proprii primari colegi de partid, dar și o țară întreagă. Dacă Guvernul a fost în stare să blocheze toate proiectele pentru București doar pentru a-i da la picioare rivalei lui Liviu Dragnea, Gabriela Firea, vă dați seama cât de bolnăvicioasă poate fi această coaliție care conduce România?”, se întreabă deputatul liberal.

Mai mult, Bogdan Huțucă, observă că municipiul Constanța este un oraș „blocat” de mai bine de doi ani, în sensul în care nu s-a realizat nici un proiect și de aceea se întreabă „dacă nu cumva și primarul Făgădău a fluierat în catedrala lui Dragnea. Nu cumva dincolo de nepriceperea și nepăsarea primarului, PSD îl trage în mod deliberat pe roata partidului pe Decebal Făgădău?
Cetățenii sunt cei care au de suferit, mai spune deputatul liberal de Constanța, atunci când există un asemenea sabotaj din partea propriului Guvern, mai ales dacă este coroborat cu „incompetența edilului șef”.
„Constănțenii nu au parcuri, locuri de joacă pentru copii, trotuare și piste de biciclete, primăria este blocată de birocrație și rea voință, iar pentru toate acestea sunt răspunzători un primar PSD și un guvern de aceeași culoare, care au deraiat cu totul de la problemele și prioritățile oamenilor”, adaugă Huțucă.
În aceste condiții, deputatul PNL, îi solicită primarului Constanței să spună public de ce localitatea a ajuns un oraș murdar, fără proiecte, blocat din toate punctele de vedere. „Să își asume propria neputință și nepricepere sau, dacă este cazul, să aibă curajul doamnei Firea și să recunoască sabotajul propriului partid și al Guvernului PSD-ALDE. Domnule Făgădău, e neputință sau sunteți sabotat de propriul Guvern PSD?”

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate