Menu

Siegfried Mureșan: Constanța nu atrage investiții și tineri de valoare din cauza administrației locale Recomandat

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan s-a aflat pentru două zile în județul Constanța, invitat al organizației Județene a PNL. Programul a cuprins participarea la manifestările legate de Centenar organizate de Primăria Ovidiu, discuții cu tineri, întâlniri cu primari și consilieri locali ai PNL și o conferință de presă, alături de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

 

“Vrem să aflăm care sunt grijile oamenilor și să comunicăm cu privire la deciziile politice pe care le luăm la București, proiectele de la nivel european în care sunt implicat. În zilele acestea vom avea întâlniri cu primari și consilieri local, pentru a afla care sunt problemele municipiului Constanța și ale județului, ne vom întâlni cu tineri, pentru a afla care sunt perspectivele lor aici, în Constanța”. Europarlamentarul liberal consideră că în ultimii 20 de ani Constanța a devenit un pol ce nu atrage investiții și tineri de valoare, din cauza administrației locale. Mureșan crede că nu este firesc ca la Constanța, cei mai mari investitori să fie companii de salubrizare și apă și a dat exemplul statelor din Europa, unde orașele port sunt cele mai dezvoltate, după capitală. Mureșan vrea să ofere primarilor informații și consultanță despre beneficiile fondurilor europene și a dat ca exemplu orașe precum Oradea, Cluj și Brașov, conduse de edili liberali, care au perfomrat în atragerea de fonduri europene. Siegfried Mureșan a criticat guvernarea PSD-ALDE, referindu-se la inflație și indicele ROBOR, deficitul în creștere, cursul de schimb, lipsa investițiilor în infrastructură și rata foarte mică de absorbție a fondurilor europene. De asemenea, Mureșan a vorbit și despre campania de informare legată de Pilonul 2 de pensii, derulată de PNL și despre moțiunea de cenzură ce urmează a fi depusă de liberali. Legat de noua condamnare a președintelui PSD, deputatul Bogdan Huțucă consideră că Liviu Dragnea trebuie să plece, dar nu își face iluzii privind vreo “revoltă” în partid. “Cred că, din păcate, cei din conducerea PSD vor face scut în jurul lui Dragnea. Dacă cumva se întâmpla altfel, pentru mine ar fi o mare surpriză”, a spus Huțucă.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate