Menu

Deputatul PSD Mircea- Titus Dobre susține în parlament cauza Organizațiilor de Management al Destinației și a Centrelor de Informare și Promovare Turistice

Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.15/2017 pentru organizarea și desfășurarea activității de turism în România a primit raportul final în Comisia pentru Industrii și Servicii urmând ca săptămâna viitoare să primească votul final în Camera Deputaților.

Deputatul PSD Constanța Mircea- Titus Dobre consideră că sectorul turistic din România a înregistrat o creștere apreciabilă și s-a transformat într-un sector economic strategic cu o mare capacitate de a crește numărul locurilor de muncă și a veniturilor, ceea ce contribuie la îmbunătățirea imaginii țării noastre pe plan internațional.
„În prezent, situația turismului în România s-a schimbat considerabil prin politicile de dezvoltare elaborate la nivel local și regional și implicit apare necesitatea introducerii conceptului de destinație turistică și a implementării proiectelor care aparțin Organizaților de Management al Destinației și a Centrelor de Informare și Promovare Turistică.
Printre principalele atribuții ale unei asemenea organizații de management al destinației se includ promovarea conservării și îmbunătățirii atracțiilor turistice, a serviciilor și infrastructurii precum și impulsionarea pentru dezvoltarea produselor și a unei imagini la nivelul destinației.
Întrucât turismul este un sector legat de multe alte domenii: educație, mediu, cultură, este necesară realizarea unei colaborări eficiente între aceste structuri implicate. Organizațiile de Management al Destinației reprezintă o soluție viabilă în acest sens. Stabilirea unui sistem de management integrat al destinației care va asigura durabilitatea și viziunea de dezvoltare a regiunii sau a țării ca destinație reprezintă un nou început pentru turismul din România” a mai spus deputatul Dobre.
După ce va primi votul final în Camera Deputaților, proiectul de lege va fi trimis președintelui României pentru promulgare.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate