Menu

VIDEO: Primarul Vrabie intră în partidul Pro România Recomandat

Primarul Municipiul Medgidia, Valentin Vrabie, și-a anunțat intrarea în partidul Pro România, condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut în ultima zi a Festivalului de jocuri și reconstituiri istorice Dapyx, ce a avut loc la Medgidia. La eveniment au fost prezenți și doi deputați ai Pro România, Daniel Constantin și Mircea Banias.

Vrabie a declarat că de când a ajuns primar la Medgidia s-a luptat pentru a distruge “caracatița abonată la bani publici”, iar colaborarea cu partidul Pro România este o mână de ajutor în acest război. “Îi mulțumesc domnului Daniel Constantin pentru că a venit astăzi și este alături de mine, alături de Medgidia și alături de județul Constanța. Mă aștept ca acești oameni să promoveze ceea ce facem noi și să spună ce se întâmplă în județul Constanța, în mod special la Medgidia, ce probleme au acești cetățeni și de ce nu se pot îndrepta lucrurile, care merg într-o direcție greșită de 27 de ani. Sunt convins că aceste lucuri trebuie spuse și la nivel național și mai ales de către oameni cu experiență politică și care nu au răspuns niciodată unor comenzi și unor obligații”.

“Am venit să îi acordăm tot sprijinul domnului Vrabie în lupta pe care o duce. Dânsul are de mai mult timp aceleași valori cu noi și de acum înainte ne punem cu toții energia să sprijinim comunitatea de aici și să facem o altfel de politică, așa cum ne place nouă să spunem, la nivelul județului Constanța. Domnul Vrabie este un primar care a demonstrat până acum și la nivel de comună și la nivel de municipiu că poate să atragă finanțări, că poate să schimbe viața oamenilor, că poate să creeze un climat, nu numai economic dar și social, plăcut oamenilor”, a spus Daniel Constantin.

Mircea Banias a declarat pentru Dezvăluiri că îl cunoaște pe Valentin Vrabie de 10 ani și e convins că intrarea acestuia în partid este un câștig pentru noua echipă Pro România:

“Domnul Vrabie este un politican cu foarte multă experiență, tenace și omul care rezolvă proiectele pe care și le propune. Eu am spus de mult că face o politică onestă și că întotdeauna a pus interesele cetățenilor pe primul plan. De aceea cred că alăturarea domnului primar este un câștig pentru noua echipă a partidului Pro România și sunt convins că o să obțină rezultate și în continuare. Până la urmă e singurul primar de municipiu din România care și-a câștigat mandatul ca independent”.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate