Menu

Senatorul Vergil Chițac: „În campania electorală din 2012, Darius Vâlcov șantaja electoratul de la Slătioara” Recomandat

Senatorul independent Vergil Chițac, a postat pe contul său de Facebook un mesaj referitor la unele imagini apărute din timpul campaniei electorale 2012 în care primarul Slatinei, Darius Vâlcov, își „șantaja” electoratul.

„Concis, acest nimuric politic ameninţa direct cetăţenii că dacă <<vor merge cu javrele și vor da votul unui om care a băgat mâna în fund la toate vacile și porcii lor>> el, primarul Slatinei, va anula subvenția la apă. Adică, cele 2600 de suflete din Slătioara urmau să plătească 5,35 lei/mc şi nu 2,9 lei, dacă USL-ul nu ar fi fost victorios în Slătioara. De ce? Pentru că aşa voiau muşchii din circumvoluţiunile lui: doar Slatina livra apa în Slătioara şi el era şmecherul "number one" - primarul. El, cel care se ascundea prin cimitire ca să ia şpagă, nevăzut de autorităţile statului”, scrie senatorul de Constanța.
Totodată, Chițac se cum se numește gestul lui Vâlcov să-și amenințe electoratul cu scumpirea apei: „șantaj, aroganță, tupeu, prostie, nesimțire sau toate la un loc?”
Vergil Chițac vorbește și de „contribuția lui Vîlcov” la programul de guvernare al PSD. „Știu însă că dacă s-ar decerna premiul Anti-Nobel pentru Economie, ar fi un candidat foarte redutabil pentru că a reușit să introducă numerele imaginare în Programul de Guvernare”.
Darius Vâlcov, consilierul primului-ministru Viorica Dăncilă, a fost condamnat în prima instanță de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 8 ani de închisoare cu executare fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate