Menu

Deputatul Bogdan Huțucă: Funcția de premier a devenit un eșafod al indezirabililor PSD, de pe care călăul Dragnea își execută adversarii în piața publică"

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă, în contextul crizei generate de demisia premierului Mihai Tudose, că „guvernările de-o vară ale PSD afectează grav imaginea și interesele României, dar mai ales stabilitatea economică a țării. Acest partid este mâncat pe dinăuntru de grupurile și grupările care se luptă între ele, în speranța că frâiele puterii vor ajunge în mâinile lor.Aceste lupte intestine din PSD se continuă la nivelul instituțiilor cheie ale statului român, pe care coaliția PSD - ALDE le controlează și le administrează după bunul plac. Așa s-a ajuns ca una dintre cele mai înalte funcții în stat, cea de premier, să devină un eșafod al indezirabililor PSD, de pe care călăul Dragnea își execută adversarii în piața publică. Guvernul este doar o mașinărie pe care PSD și ALDE o folosesc spre propriile interese, fără nicio legătură cu binele comun și dezvoltarea țării”. 

 

Bogdan Huțucă consideră că „mult invocatul stat paralel este, în realitate, doar o reflecție a unui PSD bolnav de corupție, care încearcă să mascheze măcelul din Justiție și propriile probleme penale sub o poveste romanțată cu spioni și teorii ale conspirației”.
„Într-un singur an de zile aflat la putere, PSD și-a dărâmat singur două guverne, a scos milioane de români în stradă, a busculat mediul de afaceri și a făcut praf stabilitatea economică a țării, lucrând însă neîncetat să croiasă legile Justiției după chipul și asemănarea lui Liviu Dragnea. Acest partid a demonstrat că nu este în stare și nici interesat să guverneze cu adevărat. PSD a arătat că nu dă doi bani pe dezvoltarea țării, pe situația reală a românilor care sunt bulversați de instabilitatea fiscală. Și tocmai de aceea, trebuie să ne reîntoarcem la popor, să punem punct acestui scenariu extrem de dăunător în care guvernele cad in 6 în 6 luni, iar situația economică a țării scapă de sub control”, a concluzionat, deputatul Bogdan Huțucă.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate